عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

با رعایت موازین ایمنی و بهداشت حرفه ای در محیط کار، جان انسان ها را نجات بدهیم

مهندس حبیب الله چگینی، رئیس گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان قزوین، در ارتباط با نهم اردیبهشت، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای به تمامی دست اندرکاران سلامت نیروی کار؛ گفت: امسال شعار سازمان بین الملی کار "همه گیری جهانی را متوقف می کنیم و با رعایت موازین ایمنی و بهداشت حرفه ای در محیط کار، جان انسان ها را نجات  می دهیم"  انتخاب شده است و نشان از آن دارد که به دلیل همه گیری بیماری کووید ۱۹ در جهان، همه گروه ها باید در کنترل این همه گیری نقش خود را ایفا کنند. وی افزود که در این بین، متخصصان ایمنی و بهداشت  حرفه ای به دلیل ماهیت شغلی که دارند می توانند تاثیر بسزایی در مهار این بیماری و زندگی انسان ها داشته باشند.

به گفته رئیس گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان قزوین، آنچه که اکنون مهم است، این موضوع است که دولت ها، کارفرمایان، کارگران و سازمان های آن ها در تلاش برای مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و در جریان اجرای اقدامات ایمنی و بهداشتی در محل کار، با چالش ها و مشکلات بزرگی روبرو هستند. وی ادامه داد که صرف نظر از بحران فعلی، یکی از نگرانی های اصلی در مورد از سرگیری فعالیت کارگاه ها، سازمان ها و صنوف از طریق شیوه ای  است که باعث پیشرفت کووید -۱۹ و یا شکست سایر اقدامات در عدم مهار این بیماری شود.

بنا به اظهار این مقام مسوول، توصیه اصلی در حال حاضر، رعایت پروتکل های تدوین شده، توسط وزارت بهداشت و کنترل کلیه اقدامات جاری به صورت دقیق و روزانه است.

رئیس گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان قزوین به موارد توصیه شده توسط سازمان بین الملی کار به نیروی کار در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ اشاره کرد که زندگی تمام افراد جامعه دچار تغییرات شده است و در این بین، بیشتر، کارگرانی دچار آسیب و تغییرات منفی شده اند که دارای دستمزد پایین هستند و به عنوان یک پیشنهاد حمایت از مشاغلی که سالم می باشند و ریسک پایین تری دارند، می تواند تا حدودی بر غلبه بر  این وضعیت کمک کند. این موارد شامل نکات زیر است:

گفتنی است، مهندس چگینی، ضمن تبریک این روز به متخصصان ایمنی و بهداشت حرفه ای، زحمات این گروه بزرگ علمی را در حفظ و ارتقای سلامت جامعه کارگری و کارفرمایی استان را ستودنی دانست.