نجات جان آقای ۳۲ ساله دچار آسیب دیدگی بر اثر سقوط از ارتفاعات کوههای اطراف روستای زنگنه با تلاش تکنسین های اورژانس دوگان
مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا گفت: تکنسینهای اورژانس پایگاه دوگان در ماه مبارک رمضان در ماموریتی نفس گیر و با پیاده روی مسافت ۵ کیلومتری از دامنه کوه تا محل حادثه، به مصدوم ۳۲ ساله که دچار شکستگی لگن و مچ پا شده بود، امدادرسانی کردند.
به گزارش وب دا فسا؛ یوسف علیپوریان با بیان اینکه این حادثه روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه رخ داد، افزود: پس از تماس تلفنی در ساعت ۱۹:۲۶ با ستاد عملیات اورژانس۱۱۵ فسا و گزارش حادثه، بلافاصله پایگاه اورژانس دوگان جهت امداد رسانی به منطقه کوه های اطراف روستای زنگنه معروف به تنگ پلنگی در بخش ششده و قره بلاغ اعزام گردید.
وی ادامه داد: محمد حسینی و محمد اسماعیل زاده تکنسین های پایگاه اورژانس دوگان پس از طی مسافت ۱۰ کیلومترجاده خاکی و پس از طی ۵ کیلومتر پیاده روی، مصدوم مورد نظر را می یابند که با توجه به آسیب دیدگی شدید، اقدام به انجام اقدامات اولیه از جمله کلار گردنی، نصب سرم و فیکس کردن قسمت های شکسته بیمار نمودند مصدوم را از محل حادثه با بک بورد با پیاده روی ۵ کیلومتری مسیر به داخل آمبولانس حمل کرده و جهت ادامه درمان به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) انتقال داده شد.
به گفته وی این ماموریت از ابتدای درخواست کمک تا تحویل مصدوم به بیمارستان با طی مسافت ۱۴۹ کیلومتر و به مدت ۴ ساعت انجام شده است .
مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان فسا به همشهریان توصیه کرد: با توجه به مشکلات و سختی کار امدادرسانی در شرایط غیر متعارف و مناطق صعب العبور، از عزیمت به مسیر های خطر ساز و مشکل آفرین و کوه های اطراف جدا خود داری نمایند و یا حتی المقدور از تجهیزات ایمنی استفاده کنند.
علیپوریان تاکید کرد: حتما جزییاتی از منطقه مورد نظری که قصد رفتن دارید به خانواده و اطرافیان خود بدهید .