می توان مشکلات تغذیه ای در زمان خانه ماندن را به فرصت تبدیل کرد
به گفته مونا تاچه بندها، کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز، می توان مشکلات تغذیه ای در زمان خانه ماندن را به فرصت تبدیل کرد.
وی در خصوص حل مشکل تهدیدات دوران در خانه ماندن گفت: برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتﻘای سلامت، می توان به توصیه های زیر عمل کرد که لازم است علاوه بر افراد سالم، مورد توجه بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر شایع نیز قرار گیرد.
- برنامه ریزی برای مصرف وعده های غذایی اصلی در ساعات مشخص.
- مصرف حداقل دو وعده میوه در طول روز به عنوان میان وعده یا قبل از غذا در منزل.
- مصرف سبزی خوردن و سالاد همراه غذا در منزل.
- در دسترس نبودن انواع تنﻘلات و استفاده از تنﻘلات در زمان های مشخصی از روز برای جلوگیری از ریزه خواری.
- کاهش مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده نسبت به زمان های فعالیت در خارج از منزل.
- عدم سفارش فست فود از خارج از منزل.
- مصرف نکردن نوشیدنی های گازدار و یا آب میوه های صنعتی.
- تهیه انواع شربت های کم شیرین خانگی با استفاده از انواع عرقیات.
- غذا خودن دور یک سفره در هر سه وعده غذایی اصلی و حتی میان وعده ها در زمان تماشای برنامه های تلویزیون و یا گفتگوهای خانوادگی.
- فرصت پخت و پز غذاهای متنوع و حتی ساده در منزل با همکاری اعضای خانواده و آزمودن دستورهای آشپزی غذاهای متنوع با استفاده از کتاب های آشپزی و یا برنامه های آشپزی تلویزیون و یا فضای مجازی.
- پرهیز از مصرف نوشیدنی ها و خوردنی های محرک و برهم زنند ه خواب، مانند: قهوه و نسکافه و نیز شکلات تلخ در ساعات عصر و شب، برای جلوگیری از بی خوابی.