حمایتهای تحصیلی از مستعدان برتر زمینهساز گسترش دایره نخبگانی است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ اخلاقی؛ رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم سعه دایره نخبگانی و حمایت از مستعدانبرتر بومی، بر لزوم طراحی و اجرای برنامههای حمایتی تاکید کرد و گفت: بنیاد نخبگان استان در سال گذشته توانسته است با طراحی جایزههای تحصیلی و استفاده از ظرفیت خیّران استان، مستعدان برتر را تحت حمایت قرار دهد.
وی افزود: در بنیاد نخبگان استان سه جایزه در بخشهای مختلف طراحی شد و مستعدان برتر را تحت حمایت قرار داد. در همین راستا، جایزه پروفسور مشفقیان در حوزه مهندسی، جایزه استاد نبیپور در حوزه سلامت و پزشکی و جایزه پروفسور حمیدی در حوزه ادبیات و علومانسانی به افراد حائز شرایط اعطا شد.
اخلاقی در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد کارگروههای تخصصی بر مبنای نیازهای استان و منطقه و به منظور تبدیل داراییها و مزیتهای بومی به ارکان توسعه، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی و بومی استان بوشهر، بنیاد نخبگان استان کارگروه توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی را ایجاد و جلسات متعددی با سازمانهای مرتبط برگزار کرد که یکی از نتایج آن تدوین و تصویب سند دانشبنیان در حوزه گردشگری دریایی بود.
رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر اضافه کرد: پیگیری بند ۲ ماده ۶۴ برنامه ششم توسعه در حوزه صنایع انرژی، یکی دیگر از فعالیتهای مهم بنیاد نخبگان استان در سال گذشته بود که برای رسیدن به نتایج مثبت، تفاهمنامههای همکاری با نیروگاه انرژی اتمی بوشهر و منطقه ویژه پارسجنوبی منعقد شد.
وی یادآور شد: تلاش بنیاد نخبگان استان بر این است در سال جاری، طرح مسئلهمحور شهید احمدیروشن را در دو بخش دانشآموزی و دانشجویی در قالب همکاری با صنایع بزرگ استان مانند نیروگاه انرژی اتمی بوشهر و منطقه ویژه پارسجنوبی و با مشارکت و همکاری گروه زیستفناوریدریایی پروفسور نبیپور اجرایی کند که این اقدام قطعاً نتایج کمنظیری در پی خواهد داشت.
اخلاقی در پایان با اشاره به لزوم اجرای برنامههای اردو جهادی در حوزهها مورد نیاز، از اجرای مستمر این برنامهها در بنیاد نخبگان استان بوشهر خبر داد و گفت: با توجه به نیازهای شناسایی و احصاء شده و البته توان نخبگان بومی، در سه زمینه پزشکی، سلامت و آموزش، اردوهای جهادی به صورت مستمر در استان اجرا خواهند شد.