دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران
موضوعات مختلف در حوزه شیوع ویروس کرونا در شهر تهران در جلسه ای با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران بحث و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، صبح سهشنبه دوم اردیبهشتماه دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همراه دکتر سید عابدین حسینی آهنگری مشاور، دکتر حسن زائریلطف مدیر کل فرهنگی، مهندس رحمان خدابندهلو مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تلاشهای بی وقفه دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران تقدیر و تشکر کردند .
دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست به مهمترین عوامل کاهش اپیدمی کرونا اشاره کرد و گفت: ما اعتقاد داریم دکتر زالی در تهران میتواند سدشکن باشد و دانشگاههای علوم پزشکی نیز میتوانند از این روند الگوگیری کنند، بسیاری از امور مربوط به مقابله با کرونا در شهر تهران با درایت دکتر زالی در حال انجام است و این جای شکر دارد.
وی ادامه داد: این مقام مسوول با دقت و نکته سنجی، ریز آمار بخشهای مختلف درگیر با بیماری کرونا در تهران و حاشیه این شهر و درصدهای دقیق آمارهای تعیین کننده در خصوص این بیماری در کلان شهر تهران را جهت مقابله با کرونا در اختیار دارد، برای ایشان و تیم همراه ارزوی موفقیت در مسیر پیش رو را داریم .
دکتر لاری در ادامه دربارهمهمترین موضوعات حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در ماههای اخیر در حوزه کرونا مواردی را مطرح کرد و گفت: در حوزه فرهنگی دانشجویی موضوع مهم زمان بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی است.
وی افزود: در این خصوص نظرات بر این اساس است که با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته آموزشهای مجازی تا نیمههای خرداد ماه جاری ادامه پیدا کند اما در ادامه اگر شرایط کشور اجازه دهد و بحث انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر به زیر یک درصد کاهش پیدا کند، ما میتوانیم امیدوار باشیم که ترم تحصیلی در حوزه دروس عملی را بتوانیم در تیر و مرداد ماه جاری در دانشگاههایی که این شرایط و امکان را دارند برگزار و این ترم را به اتمام برسانیم .
دکتر لاری در ادامه گفت: نگرانی ما درباره دانشگاهها از این جهت است که با توجه به نبود واکسن بیماری و سرد شدن هوا در آبان ماه جاری بازهم این بیماری ادامهدار باشد و بر این اساس برنامه دراز مدتی را در این خصوص طراحی میکنیم. البته رفتار ویروس کاملا مشخص نیست، در انتظاریم ببینیم تا نیمه اردیبهشت ماه چه اتفاقی خواهد افتاد اما در مجموع تمامی تصمیمات و برنامههای طراحی شده بر اساس پیش بینیهایی که میتوان از رفتار مردم و ویروس در آینده داشت، دیده شده است و متناسب با هر شرایطی برنامه لازم در حوزه فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها اعمال میشود .
وی با تاکید بر اینکه اگر بنا باشد دانشگاهها برای آموزش دروس عملی باز شود باید با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران که در دسترس ما هستند جلساتی داشته باشیم تا ارزیابی کامل از خوابگاهها، نحوه استقرار دانشجویان در هر خوابگاه و میزان ملزومات حفاظتی از دانشجویان را داشته باشیم، گفت: در این میان تعدادی از دانشجویان از این گردونه حذف میشوند زیرا کار عملی ندارند .
معاون وزیر بهداشت در خصوص اعلام حضور دانشجویان phd در دانشگاهها گفت: تعداد این دسته از دانشجویان زیاد نیستند و هر روز هفته نیز در دانشگاهها حضور ندارند و ما میتوانیم رفتار ویروس و نحوه مراقبت از دانشجویان در برابر ویروس کرونا را از زمان حضور این دسته از دانشجویان عزیز در دانشگاهها و خوابگاهها با جدیت و دقت انجام دهیم و نتیجه مراقبت و تلاش خود را در صورت بازگشایی دانشگاهها برای همه دانشجویان علوم پزشکی تعمیم داده و بدانیم چگونه طبق دستورالعملهای علمی باید رفتار کنیم .
در ابتدای این نشست نیز دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران با اشاره به موضوعات مختلف در حوزه شیوع ویروس کرونا در شهر تهران، به ارائه آماری از وضعیت کنونی شهر این شهر در شرایط حاضر پرداخت .
وی با اشاره به این که شیوع کرونا در شهر تهران شرایط ویژه تری نسبت به سایر استانها دارد، اظهار کرد: شهر تهران به لحاظ تراکم جمعیتی و جمعیت شناوری که روزانه در این شهر تردد می کنند وضعیت متفاوت تر و سختی را نسبت به سایر استانها تجربه می کند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهرانبا بیان این که حاشیه شهرها، سکونت های غیر رسمی و معتادان متجاهر کانون شیوع کرونا هستند گفت: این بخش ها از زیر ساخت های مناسب بهداشتی برای مقابله با کووید ۱۹ برخوردار نیستند.
وی با اشاره به ضرورت حمایت های دولتی از مردم در زمان اپیدمی خاطرنشان کرد: متاسفانه الگوی بیماری کووید ۱۹ تغییر یافته است و بیماران با حال عمومی وخیم تری به مراکز درمانی مراجعه می کنند این مهم فشار کاری و زمان اقامت بیماران را بیشتر خواهد کرد.
دکتر زالی گفت: اپیدمی در سطح تهران خاموش نشده و کماکان طغیان بیماری وجود دارد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق