عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدافعان سلامت خطه خراسان رضوی پیشگام در ارائه خدمات به بیماران و مقابله با ویروس کووید-۱۹

بیش از دو ماه است که  پزشکان، پرستاران و سایر پرسنل مراکز درمانی و بهداشتی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا صحنه هایی زیبا از ایثار و از خود گذشتگی را به نمایش گذاشته اند که قلم از نگارش آن و زبان از بیان آن قاصر است.

به گزارش وب دا، پزشکان و پرستاران جوانی که شاید لحظه ای از هشت سال دفاع مقدس را درک نکرده اند اما در این مدت صحنه های زیبایی درکمک به بیماران و دفاع از همنوعان خود در برابر ویروس کووید-۱۹ خلق کرده اند که بی شباهت با ایثارگری های رزمندگان دوران جنگ تحمیلی نیست.

این روزها مردم بیش از پیش به نقش کادر پزشکی، پرستاری و بهداشتی در حفظ سلامت خودشان واقف شده اند و بیش از پیش قدردان زحمات مدافعان سلامت هستند.

امسال هفته سلامت در کشور عزیزمان ایران، نیز با محتوا و شعاری متفاوت نامگذاری شده است و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی " حمایت همگانی از مدافعان سلامت " را به عنوان شعار محوری این هفته تعیین نموده است.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در راستای مدیریت بیماری کرونا در استان خراسان رضوی ضمن تبریک هفته سلامت اظهار کرد: یکم الی هفتم اردیبهشت در کشور به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است و امسال به پاس قدردانی از مدافعان سلامت در حوزه های بهداشتی، درمانی و آموزشی ، شعار این هفته  از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی "حمایت همگانی از مدافعان سلامت" تعیین شده است.

دکتر محمد حسین بحرینی با بیان اینکه مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پیش از ورود و شناسایی این ویروس در کشور در حال برنامه ریزی و اجرای برنامه های پیشگیرانه بودند خاطر نشان کرد: پس از ورود این ویروس نیز با اجرای برنامه های سطح بندی و نظام ارجاع از ازدحام بیماران در مراکز درمانی جلوگیری و خدمات به شکل مطلوبی به بیماران ارائه شد.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بسیاری از موارد مبارزه با ویروس کووید-۱۹ یکی از دانشگاه های پیشگام محسوب می شود خاطر نشان کرد: در این دانشگاه ضمن رعایت تمامی دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، ابتکارات و خلاقیت هایی در برابر این ویروس ابداع شد که به عنوان الگوی ملی به همه دانشگاه‌ها ارائه شد.

رییس قرارگاه مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نظام ارجاع الکترونیک و سطح بندی خدمات بهداشتی و درمانی را در پذیرش بیماران کرونایی در نظر قرار دادیم و تمام درمانگاه ها، مراکز بهداشتی و تعدادی از مطب های خصوصی به عنوان سطح یک ارائه خدمات اعلام شد تا معاینات اولیه انجام شود.

دکتر بحرینی با بیان اینکه بیمارستان شریعتی برای پذیرش و ارائه خدمات بیماران کرونایی در نظر گرفته شد افزود: زمانی که ظرفیت این بیمارستان تکمیل شد بیمارستان ۶۱۰ امام رضا(ع) نیز برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص داده شد و در مرحله سوم نیز بیمارستان قائم مشهد را در نظر گرفتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: علاوه بر تجربیات علمی اساتید دانشگاهی خارج از کشور تشکیل کمیته علمی در استان و با حضور اساتید داخلی انجام شد تا راهنمای مدیران اجرایی باشد و همچنین برنامه‌های آموزشی و تبلیغی برای مردم و صداوسیما تهیه می‌کند لذا از شرایط مطلوبی در استان برخوردار هستیم.

دکتر بحرینی، موفقیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای طرح های مبارزه با کرونا را مرهون همکاری و حمایت همه جانبه تمامی مسئولان استان اعم از استاندار، مدیران عضو شورای اداری، نماینده ولی فقیه ، تولیت آستان قدس رضوی و فرماندهان سپاه، ارتش و نیروی انتظامی و سایر مسئولان دانست و اظهار کرد: تمامی مسئولان استان از همان روز های نخست شیوع ویروس کووید-۱۹ درکنار مدافعان و خادمان سلامت برای کنترل این ویروس تلاش کردند و جا دارد از آنان قدردانی نمایم.

یکم الی هفتم اردیبهشت هفته سلامت نامگذاری شده است و   بهورزان و خانواده بهداشت کشور در مقابله با کرونا،پزشکان، پرستاران و خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا ،آموزش، پژوهش، فناوری و تولید ملی در مقابله با کرونا،هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا،روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مومنانه در مقابله با کرونا،مردم، همیاران سلامت و مشارکت اجتماعی در مقابله با کرونا و "رسانه" یک "پایگاه سلامت" در مقابله با کرونا از جمله عناوین هفته سلامت امسال محسوب می شود.

{jcomments on}