کمبودی در حوزه پرستاری در بیمارستان های خط مقدم مبارزه با کرونا وجود ندارد

امیر رضا صالح مقدم درگفتگو با وب دا با بیان اینکه ابلاغی که برای کادر پرستاری اعزامی به بیمارستانهای مرجع کرونا زده شده سه ماهه است اما قید شده که تاپایان بحران کرونا در این بیمارستانها خدمت می کنند، بیان کرد: این موضوع بدان معناست که اگر قبل از سه ماه بحران کرونا کنترل شود این کادر پرستاری به محل های خدمت قبلی خود اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از کادر پرستاری به دلیل شرایط ویژه جسمانی و بیماری زمینه ای قادر به ارائه خدمت در بیمارستانهای مرجع کرونا نبوده اند، افزود: تعدادی از پرسنل به دلیل ابتلا به بیماریهای زمینه ای مانند دیابت، فشارخون، نقص ایمنی و یا باردار بودن و فرزنده شیرخوار داشتن معذوریت از خدمت در بیمارستانهای کرونا داشتند.
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بعضی از کادر پرستاری نیز به دلیل مواجهه با بیماران کرونایی علامت دار شدند که مرخصی ۱۴ روزه دارند ، بیان کرد: اما با این وجود به دلیل هماهنگی در جابجایی کادر پرستاری بین بیمارستانهای غیر ریفرال و ریفرال کرونا در حال حاضر کمبودی به لحاظ نیروی پرستاری وجود ندارد.
وی گفت: تعداد محدودی از پرسنل خدوم در بخش کرونا به دلیل نگرانی از ابتلا اعضای خانواده یا سالمندان و کودکانی که با آنها زندگی می کند در مهمانسرای دانشگاه مستقر هستند و برای فعالیت در بخش بیماران کرونایی به ایفای نقش می پردازند.
{jcomments on}
جدیدترین اخبار

نشست کمیته بهداشت و درمان برگزاری مراسم سالروز عملیات غرور آفرین «بازی دراز» با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد
