عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ارائه نکات تغذیه برای حفظ سلامت سالمندان در دوران شیوع ویروس کووید-۱۹

ویروس کووید- ۱۹ بیماری جدیدی است و اطلاعات محدودی در مورد عوامل خطر  و شدت بیماری در شرایط سنی مختلف وجود دارد اما  بر اساس اطلاعات موجود، افراد مسن و همچنین سایر سنین که بیماری های زمینه ای جدی دارند ممکن است در معرض خطر بالاتری برای ابتلا  به شکل شدید بیماری باشند.

به گزارش وب دا،  سالمندان با توجه به شرایط جسمانی  باید بیش از پیش در این دوران مراقب باشند و مهمترین توصیه تغذیه ای برای این سنین ، مصرف غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین شود.

نکته اساسی در برنامه غذایی سالمندان، مصرف مواد غذایی کم چربی و کم کلسترول(مانند شیر و لبنیات کم چرب، کاهش مصرف روغن، کره، خامه و ..)، کم نمک و پرفیبر بر اساس هرم غذایی است.

می توان گفت که به طور کلی با افزایش سن  نیاز به انرژی به علت کاهش تحرک بدنی کم می شود و در دوران قرنطینه خانگی پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ که تحرک بدنی هم کمتر شده است ، لازم است غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی بیشتر مصرف شود و مصرف مواد شیرین و چربی ها نیز کاهش یابد.

مخاطبان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند به اینجا مراجعه کنند.

{jcomments on}