حمایت و تقویت ستاد مقابله با کرونای محله ها محور نشست فعالان رسانه ای و مدنی شهرستان با ستاد دانشگاهی مقابله با کرونای شهرستان فسا
نشست فعالان رسانه ای و مدنی شهرستان فسا با رییس دانشگاه علوم پزشکی و دیگر اعضای ستاد مقابله با کرونای شهرستان با موضوع بحث و تبادل نظر در خصوص ستاد مقابله با کرونای محله ها و پرسش و پاسخ پیرامون وضعیت کرونا در شهرستان برگزار گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با قدردانی از تلاش های فعالان رسانه ای و مدنی گفت: نقش بزرگ و ارزشمند فعالان رسانه ای و مدنی در تنویر افکار عمومی و آگاه سازی مردم، بزرگترین میثاق، همدلی و همبستگی بوده است و این عزیزان همانند مجاهد فی سبیل ا... تلاش کردند .
دکتر علی اصغر خالقی در پاسخ به پرسش های اصحاب رسانه شهرستان بیان کرد: تعداد موارد مثبت ابتلا به کرونا در شهرستان فسا به دلیل توفیق ما در بیماریابی و شناسایی مبتلایان است .
وی با اشاره به کمبود تجهیزات حفاظت فردی برای کادر درمان گفت: در بخش ویژه کرونا فعلا تعداد بیماران بدحال کم است و امکانات درمانی جوابگوی بیماران است ولی در صورت اضافه شدن بیمارانی که نیاز به بستری داشته باشند از نظر امکانات با مشکلات زیادی روبرو می شویم .
دکتر خالقی در خصوص ابتکار دانشگاه در تشکیل ستاد مقابله با کرونا در محله های مختلف شهرستان افزود: امیدواریم با تقسیم بندی شهرستان فسا به مناطق و محله های مختلف و تشکیل ستاد کرونای محله ها با استفاده از ظرفیت ائمه جماعات و هیات امنای مساجد و معتمدین محله و نیروی مقاومت بسیج، در کنترل موفق تر زنجیره انتقال ویروس کرونا و کمک به بیماران مثبتی که هم اکنون در قرنطینه خانگی هستند، گام های اساسی برداشته شود و از تردد افراد مثبت در سطح محلات و شهرستان جلوگیری گردد.
رییس دانشگاه ادامه داد: از رسانه ها درخواست داریم در معرفی ستاد مقابله با کرونای محله ها و فرهنگ سازی و ترغیب مردم به همکاری و حمایت و تقویت این ستادها تلاش نمایند.
وی به بیان برخی از کمبودها و نیازها پرداخت و گفت: برای خریداری کیت های آزمایشگاهی تشخیص کووید۱۹، یخچال منفی ۷۰درجه، دستگاه دوم real time و دیگر تجهیزات نیازمند کمک مالی خیرین و متمولین داریم و فعالان رسانه می توانند با ترغیب خیرین ما را در تامین این تجهیزات یاری نمایند.
در ادامه سرهنگ سیروس دستان دبیر ستاد مقابله با کرونای شهرستان گفت: هدایت کمک ها و پشتیبانی گروه های جهادی و رفع دغدغه های غیر درمانی مدافعان سلامت، کمک به نیازمندان، آماده سازی نقاهتگاه و بیمارستان صحرایی و... از اقداماتی است که توسط ستاد شهرستانی انجام شده است و در حال انجام می باشد.
همچنین حجت الاسلام جعفری به بیان مطالبی در خصوص ستاد مقابله با کرونای محله ها پرداخت و بر تشکیل اتاق فکر رسانه برای هم فکری و آگاه سازی مردم تاکید کرد.
سروان وحید کارگر رییس پلیس فتای شهرستان فسا ضمن قدردانی از زحمات و تشکر از تعامل و همراهی خوب اصحاب رسانه شهرستان گفت: از مردم فهیم شهرستان فسا درخواست داریم کلیه ی اخبار را فقط از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا و رسانه های معتبر پیگیری کرده و از بازنشر هر گونه شایعه و اخبار مبهم خودداری نمایند.
در ادامه این نشست فعالان رسانه ای و مدنی و اعضای ستاد مقابله با کرونا به بیان نظرات و سوالات خود پرداختند .
راه اندازی اتاق فکر محله ها، تولید محتواهایی با موضوع معرفی و اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونای محله، وحدت رویه رسانه های شهرستان و ... از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
این نشست با همکاری ستاد مقابله با کرونای شهرستان، سازمان تبلیغات اسلامی، پلیس فتا، اداره ارشاد و خانه مطبوعات، فرمانداری ویژه شهرستان در سالن آمفی تئاتر پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی فسا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی لازم برگزار گردید .
شماره حساب کمک های خیرین نزد بانک ملی به نام دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت خرید وسایل حفاظتی و ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی و برای مراقبت و درمان بیماران کرونا:
شماره حساب: ۰۱۰۶۹۵۰۱۶۲۰۰۰
شماره شبا: IR ۴۰۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۱۰۶۹۵۰۱۶۲۰۰۰
شماره کارت : ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۹۸۳۴۱