عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از کرونا در نانوایی‌ها - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷


ویروس کرونا بر قوت غالب مردم اثرگذار بوده است؛ به طوری که این روزها مردم برای خرید نان دچار چالش شده اند و با شک و تردید نسبت به خرید آن اقدام می کنند.

در روزهای اول برای اعضای اتحادیه نان شهرستان جلسه برگزار گردید و نکات بهداشتی آموزش داده شد

در این جلسه مقرر گردید کلیه نانوایی ها ،نان را پس از سرد کردن در پلاستیک بسته بندی و به مشتری تحویل دهند.
این کار برای جلوگیری از آلوده کردن میز و پیشخوان آنها صورت می گیرد و از شهروندان تقاضا می شود جهت پیشگیری از انتقال ویروس از سرد کردن و قرار دادن آن در دستمال و ... در روی میز نانوایی خودداری کنند.

همچنین توصیه می شود در منزل، با ضد عفونی کردن پلاستیک آن  یا دور انداختن پلاستیک حمل آن می توان از آلوده نبودن آن به ویروس، اطمینان نسبی داشت.

با وجود اینکه این روزها بسیاری از افراد با آگاهی ومسئولیت پذیری نکات بهداشتی را رعایت می کنند تا از شیوع این ویروس جلوگیری کنند، اما هنوز افرادی هستند که آن را جدی نمی گیرند و با بی توجهی جان خود و دیگران را به خطر می اندازند؛ بنابراین باید در نظر داشته باشیم که برای گذار از این روزها و پیروزی بر کرونا نیازمند مشارکت همه افراد جامعه هستیم تا "همه علیه کرونا" صرفا در حد یک شعار باقی نماند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم