بیمارستان استاد مطهری جهرم از ابتدای شیوع بیماری کووید- ۱۹ تاکنون - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
همزمان با شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور و پیش از گزارش موارد اولیه شیوع ویروس در شهرستان جهرم، جلسات و کمیته های مدیریت و هماهنگی در راستای آمادگی مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل و پس از بررسی های انجام شده، بیمارستان پیمانیه به عنوان ریفرال بیماران کووید- ۱۹انتخاب و بیمارستان استاد مطهری به عنوان پشتیبان، به مراجعین و بیماران ارائه خدمت می نماید.
به گزارش وبدا جهرم، دکتر قهرمان بمانا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم، در تشریح اقدامات بیمارستان استاد مطهری به روحیه جهادی کارکنان درمانی و خدماتی این بیمارستان اشاره کرد و گفت: از ابتدای شیوع بیماری در سطح شهرستان جهرم و بکارگیری ظرفیت های آزمایشگاهی و درمانی بیمارستان پیمانیه برای بیماران کرونایی، بخش های داخلی، قلب و اسکرین بیمارستان استاد مطهری پر ازدحام تر شده و کادر بیمارستانی تمام تلاش خود را در جهت رسیدگی به امور بیماران معطوف داشته اند تا در روند درمان خللی وارد نگردد.
دکتر عبدالوهاب رحمانیان، رئیس بیمارستان استاد مطهری،با اشاره به همزمانی شیوع بیماری کرونا با شیوع سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی و افزایش مراجعات به اورژانس بیمارستان، گفت: به منظور کنترل ترددها به بخش اورژانس و در راستای تدابیر مراقبتی و پیشگیرانه، بخش بستری بیماران مشکوک به کرونا تفکیک و تا تعیین تکلیف در بخش اسکرین این بیمارستان تحت مراقبت قرار می گیرند و در صورت مثبت شدن نتیجه آزمایش تحت تدابیر مراقبتی و بهداشتی از طریق آمبولانس ویژه به بخش ویژه بیماران کرونایی بیمارستان پیمانیه منتقل میشوند.
دکتر عبدالوهاب رحمانیان، در ادامه افزود: همسو با کمیته های مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه، تمهیدات مراقبتی و پیشگیرانه در برابر شیوع ویروس کرونا اعم از آموزشهای چهره به چهره و مستمر به مراجعین و بیماران و کارکنان، تامین امکانات، مواد مصرفی و تجهیزات مراقبتی در دستور کار این بیمارستان قرار گرفته است.
دکتر عبدالوهاب رحمانیان خاطر نشان کرد: در همین راستا دستگاه چهرهنگاری جایگزین دستگاه انگشتنگاری حضور و غیاب کارکنان شد و گندزدایی و ضدعفونی مستمر بخش ها، تشدید نظارتها و تمهیدات ویژه در خصوص کاهش تردد همراهان بیمار و ملاقات با ایشان و توزیع ماسک و دستکش و لباس های محافظتی بین کارکنان خدماتی و درمانی به اجرا درآمد.
وی تاکید کرد: ارائه خدمات درمانی توسط همکاران و متخصصین در کلیه بخش های بیمارستانی کماکان ادامه دارد و طی این مدت خصوصا به مراجعین و زنان باردار نیازمند به صورت شبانه روزی خدمت رسانی شده است.
رئیس بیمارستان استاد مطهری با تاکید بر این که هر علامتی اعم از عطسه، سرفه و آبریزش نشانه بیماری کرونا نیست، گفت: افراد با داشتن این علائم لزوما به کرونا مبتلا نشدهاند بنابراین بهتر است در منزل بمانند، استراحت کنند و مایعات گرم بنوشند و در صورت عدم بهبودی به پزشک مراجعه کنند.
وی یادآور شد: بهترین راه پیشگیری از بیماری کرونا رعایت اصول اولیه بهداشت فردی به ویژه شستوشوی مرتب و با دقت دستها و خودداری از رفت و آمدهای غیر ضروری در شهر و عدم حضور در اجتماعات است.