عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه خبر داد؛ رشد بیش از ۳برابری تولید ماسک در استان خراسان رضوی

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان اینکه تولید ماسک از ۲۰ هزار عدد در روز به بیش از ۷۰ هزار عدد در استان افزایش یافته است اظهار کرد: با تلاش های انجام شده با رشد بیش از سه برابری در این حوزه، نیاز مراکز درمانی دانشگاه و دانشکده های سطح استان به ماسک برطرف شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

دکتر علی رضا جوان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در ابتدای شیوع ویروس کووید-۱۹ به دلیل افزایش حجم تقاضا، یک سری کمبودها در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی ایجاد شد خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده بلافاصله شرکت هاو تولیدی های مشهد را فعال و مجوز های جدید نیز در این زمینه صادر شد تا نیاز بخش‌های مختلف مردمی، اداری، کارگاهی، درمانی و غیره تامین شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه بیش از ۵ هزار لباس آپرون در شرکت های استان تولید و در اختیار کادر درمانی خط مقدم درمان بیماران کووید-۱۹قرار می‌گیرد خاطر نشان کرد: همچنین دستکش هم به میزان مورد نیاز تهیه شده و خوشبختانه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بحث کمبود شیلد یکی از دغدغه‌های کادر درمان بود که این محصول با همکاری گروه‌های جهادی و بسیج جامعه پزشکی در حال تولید است، خاطرنشان کرد: در جهت رفع کمبود اکسیژن نیز یک دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری در بیمارستان امام رضا(ع) مستقر شده است؛ همچنین خرید ۲ مخزن اکسیژن ۲۰ تنی اکسیژن مایع برای این مرکز درمانی در دستور کار قرار گرفته تا مشکلی در امر اکسیژن‌رسانی به بیماران کرونایی وجود نداشته باشد.

دکتر جوان تصریح کرد: در بحث ونتیلاتور ثابت و پورتال هم تعداد زیادی از این دو نوع محصول را در کنار خرید تعداد زیادی تب‌سنج، تشک مواج، پمپ سرم، پمپ سوزن و دیگر ملزومات این حوزه در اختیار مراکز درمانی، حرم مطهر رضوی، پادگان‌ها و دیگر مجموعه‌ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه بحث تولید ترموکمرها را به‌صورت ویژه در شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیگیری کردیم، تاکید کرد: هم‌اکنون دستگاه آن در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد نصب شده و مورد استفاده قرار گرفته و به‌زودی نیز به‌صورت رسمی آغاز به کار این دستگاه را خواهیم داشت؛ همچنین تولید تعداد زیادی پالس‌اکسیمتر و دیگر تجهیزات و ملزومات پزشکی موردنیاز نیز با کمک واحدهای صنعتی و دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ سطح کشور از وضعیت بسیار مناسبی در دو حوزه حفاظت فردی و تجهیزات پزشکی برخوردار است و تلاش می‌کنیم که کمبودهای موجود در زمنیه ماسک ۹۵N را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنیم.

دکتر جوان با بیان اینکه در وضعیت قرمز کنونی مردم مهمترین نقش را در غلبه بر ویروس کرونا دارند، گفت: از مردم می‌خواهیم به جز مواقع ضروری از منزل خارج نشوند، متاسفانه این ویروس منحوس لطمات زیادی بر جامعه وارد کرده و قطعاٌ با همکاری مردم می‌توانیم در مسیر ریشه‌کنی کووید ۱۹ گام‌هایی بلند و ثمربخش برداریم.

وی افزود: مدت ۴۰ روز است که درگیر کرونا هستیم و بسیاری از پرسنل فعالیت بالای ۱۶ ساعته را در دانشگاه و بیمارستان‌ها دارند و حتی جمع زیادی از مدافعان سلامت در سطح کشور به‌خصوص مشهد به‌صورت ۲۴ ساعته فعالیت دارند و این عزیزان مدت‌هاست که خانواده خود را ندیده‌اند و دغدغه‌ای جز بازگشت بیماران کرونایی به جامعه و جمع خانواده‌هایشان ندارند.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تاکید مجدد بر نقش کلیدی مردم در ریشه‌کنی ویروس کرونا، گفت: بیاییم با عدم خروج غیرضروری خود از منزل ضمن حفظ سلامت خود و اطرافیانمان، کمکی بزرگ به مدافعان سلامت و سفیدپوشان قهرمان جامعه داشته باشیم تا بتوانند از ماموریت و آزمون بسیارسختی که در آن قرار دارند سربلند بیرون آیند و ان‌شاالله بتوانند به‌زودی زود در کنار عموم مردم جشن ریشه‌کنی کرونا را بگیرند.

{jcomments on}