عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

توجه به نکات بهداشتی در راستای کنترل بیماری کرونا


مدیر نظارت بر غذای دانشگاه گفت: در راستای کنترل بیماری کرونا لازم است نکات بهداشتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم‌زاده مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه با تبریک به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت به همه هموطنان و با تاکید بر اینکه در راستای کنترل بیماری کرونا لازم است نکات بهداشتی را بیشتر مورد توجه قرار دهیم از هموطنان عزیز درخواست که به نکات بهداشتی و تغذیه‌ای دقت کافی داشته باشند و در هنگام طبخ غذا دقت نمایند گوشت‌ها از‌جمله گوشت مرغ و گوشت‌های قرمز خوب پخته شوند.

وی در ادامه افزود: لازم است پس از جابجایی خریدهای خود در منزل بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید و همچنین آشپزخانه و حمام را با مواد ضدعفونی کننده به طور مرتب ضدعفونی کنید.

دقت نمائید دستگیره‌های درب‌ها، دستگیره‌های درب‌های کابیت، دستگیره‌های یخچال را مرتب ضدعفونی نمائید.

وی ادامه داد: در هنگام طبخ غذا گوشت‌ها را به طور کامل پخته بعد مصرف نمائید.

توجه کنید که انواع میوه و سبزی را قبل از مصرف خوب شسته و ضدعفونی کنید و ضروری است در هنگام عطسه یا سرفه حتما "جلوی دهان و بینی خود را با دستمال و یا اگر دستمال در اختیار نیست با آرنج خود بپوشانید.

دکتر محمد کاظم‌زاده در پایان از هموطنان خواست از وارد شدن به داخل منزل با کفش جدا" خود داری نمائید.