نگران پیک دوم بیماری کرونا در فرودین ماه هستیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:
نگران پیک دوم بیماری کرونا در فرودین ماه هستیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستریهای استان براثر ویروس کرونا ۷۸۱ نفر است گفت: نگرانیم در فروردینماه به خاطر مسافرتهای نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
دکتر محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار داشت: یک هفتهای است که ورودی و خروجی استان در زمینه بیماری کرونا به وضعیت تقریباً ثابت رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستریهای استان براثر ویروس کرونا ۷۸۱ نفر است، گفت: نگرانیم در فروردینماه به خاطر مسافرتهای نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.
وی با اشاره به شلوغ بودن مبادی ورودی و خروجی استان تهران ابراز کرد: این فضا ایجاد شده که وضعیت قم در مورد این بیماری تا حدی بهتر شده است، به همین دلیل نگرانیم مسافرتها در ایام نوروز و نیمه شعبان افزایش یابد.
دکتر قدیر با تاکید بر قطع کردن زنجیره انتقال بیماری عنوان کرد: اگر ۲۵ درصد مردم در خانه بمانند این بیماری ممکن است تا فروردین و اردیبهشت هم ادامه داشته باشد اما اگر ۴۰ درصد مردم قرنطینه خانگی را رعایت کنند میتوان امیدوار بود که تا پایان فروردین بیماری کرونا را کنترل کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم مهمترین اقدام برای کنترل این بیماری را پیشگیری عنوان و تاکید کرد: باید طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا را در اولویت قرار داد.
وی با بیان پایین بودن تعداد ثبتنامیهای طرح بسیج ملی مقابله با بیماری کرونا در استان ابراز کرد: بر اساس آخرین آمار استان قم در رتبه هفتم و هشتم کشوری است، جزو استانهای خوب هستیم اما تا آنجایی که ممکن است مردم را باید تشویق به مشارکت در طرح بسیج ملی کنیم.
دکتر قدیر با تاکید بر استفاده از تمامی پتانسیلها برای مهار این بیماری مطرح کرد: بانکها، سوپرمارکتها، بیمارستانها و پمپبنزینها جزو آلودهترین مکانها هستند؛ تا آنجایی که ممکن است نباید در این مکانها حضور پیدا کرد.