عمومی | معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کیت کمیت‌سنجی DNA بومی شد

رامین فاضل مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «لیوژن فارمد» درباره نوع فعالیت و تولیدات این شرکت گفت: این شرکت خدمات مربوط به characterize کردن بانک‌های سلولی باکتریایی، حشرات، و پستانداران را ارائه می‌دهد.

این فعال فناور افزود: این شرکت چند بسته خدماتی را ارائه می‌دهد که پیش از این برای دریافت این خدمات نمونه‌ها باید به خارج از کشور ارسال می‌شد. این خدمات عبارتند از: مشخصه‌یابی بانک‌های سلولی، آزمون های تعیین خصوصیات پروتئین و خدمات بیوانفورماتیک.

این فعال فناور درباره محصول کیت کمیت سنجی DNA گفت: این محصول برای تشخیص بسیار دقیق CHO DNA در نظر گرفته شده است و با استفاده از حجم اندک نمونه نتایج دقیق بدست آید.

وی ادامه داد: محدوده خطی گسترده فن‌آوری qPCR این اجازه را می‌دهد که نمونه‌هایی با سطوح مختلف CHO DNA ، مانند نمونه‌ها در حال فرآیند با مقادیر بالایی از DNA تا استوک‌های دارویی با مقادیر بسیار کم DNA مورد آزمون قرار گیرند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «لیوژن فارمد» درباره میزان اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت گفت: در این شرکت ۳۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند همچنین حدود ۱۳ نفر نیز به صورت پاره وقت با این مجموعه همکاری دارند.

جلوگیری از خروج سالانه ۱.۵ میلیون یورو ارز از کشور

وی به صرفه جویی ارزی صورت گرفته از تولید و خدمات ارائه شده توسط این شرکت اشاره کرد و گفت: در گذشته بسیاری از نمونه‌ها به عموما به کشورهای اروپایی ارسال می‌شد که همین موضوع برای هر نمونه حدود ۲۰۰ هزار دلار ارز از کشور خارج می‌کرد. خوشبختانه با خدمات و محصولاتی که در این شرکت ارائه می‌شود سالانه از خروج ۱.۵ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

این فعال فناور افزود: تعدادی محدودی از محصولات به چند کشور صادر شده است و در برنامه کاری سال آینده نیز به این موضوع توجه شده و سال ۹۹ موضوع صادرات گسترده و فعال‌تر خواهد بود.

فاضل درباره اختلاف قیمت محصولات این شرکت و نمونه مشابه خارجی آن توضیح داد: تفاوت قیمت بستگی به نوع محصول و خدمت ارائه شده دارد ولی به طور کلی اختلاف قیمت از نصف تا یک پنجم است.

وی از کشورهای فرانسه، انگلیس، آلمان، سوییس، آمریکا و کانادا به عنوان کشورهای پیشرو در تولید این محصولات نام برد.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/

اخبار مرتبط

* نقشه راه زیست‌فناوری کشاورزی ایران تدوین شد

* بررسی آماده‌سازی محیط‌ کشت‌های پایه و آنتی‌بیوتیک‌ها در پژوهشگاه زیست‌فناوری

* کشت‌بافت به تکثیر گیاهان سرعت می‌بخشد

* نخستین مجموعه زیست فناوری در حوزه کشت بافت گیاهان دارویی افتتاح شد

* تولید گیاهان تراریخت اولویت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی است