عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

معاون درمان دانشگاه: هر خانه یک مرکز مبارزه با کروناست


معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا: با رعایت همه موارد بهداشتی و پرهیز از سفر کردن و عدم حضور در تجمعات و خارج نشدن از خانه مگر به ضرورت می‌توانیم زنجیره سرایت کرونا را بشکنیم.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر؛

دکتر نادر توکلی در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت: در استان تهران ۵۰ درصد کل ظرفیت درمانی و بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و خیریه به بیماری کرونا اختصاص یافته است.

معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا با ابراز رضایت از گردش و روند بستری بیماران در حال حاضر افزود: چیزی که مهم است پیش از بیمارستان و پس از بیمارستان است پیش از بیمارستان در حقیقت هر خانه یک مرکز مبارزه با کروناست اگر فردی علائم تب بالا، سرفه مدام و خشک و تنگی نفس داشته باشد باید با رعایت موارد بهداشتی به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کند در غیر این صورت نیازی به مراجعه نیست.

او گفت: برای بعد از بیمارستان هم ما شاهد همکاری بسیار خوب بین دستگاهی و ملی هستیم و می‌دانید که بسیاری از بیماران قابلیت ترخیص دارند، اما قابلیت بیماری زایی هم دارند برای کم کردن از بار بستری در بیمارستان‌ها و نیز کنترل زنجیره بیماری؛ نقاهتگاه‌هایی با تمام امکانات مورد نیاز در سطح تهران برنامه ریزی شده که در فاز اول ۳ نقاهتگاه هر کدام به ظرفیت ۲۰۰ نفر مشخص شده که بیماران حداکثر دو هفته در آنجا بقیه دوران درمان خود را طی می‌کنند. ولی پیش بینی ایجاد ۶ هزار تا ۱۰ هزار نقاهتگاه شده است.

دکتر توکلی با بیان این که خوشبختانه این بیماری در بچه‌های زیر ۱۰ سال کشندگی ندارد گفت:، اما این نکته را باید دانست که همین بچه‌ها در صورت ابتلا و با کمترین علائم ناقل بیماری خواهند بود.

او گفت: کرونا درمان اختصاصی ندارد و داروی خاصی هم برای آن تولید نشده از این رو با کمترین علائم مثل کمی سرفه یا آبریزش نباید به مراکز درمانی مراجعه کرد، زیرا بیمارستان‌ها و بانک‌ها و پمپ بنزین‌ها از مکان‌های انتقال بیماری شناخته شده اند.
معاون درمان ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا گفت: جایی که التهاب و نگرانی وجود دارد اخبار زیاد و غیر موثق می‌تواند منشا دردسر و مشکلات شود و باید دانست که نگرانی و استرس و تغذیه نامناسب ایمنی بدن را پایین می‌آورد.