جلسه هم اندیشی ریاست و اعضای هیات علمی و متخصصان پیرامون مقابله با کرونا
وبدا؛ در نوزدهمین روز از اسفندماه ۹۸، ریاست، معاونین بهداشتی و درمانی با اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان و فوق تخصص های رشته های مختلف پزشکی در خصوص مبارزه با بیماری نویدید کووید ۱۹ (کرونا) به بحث و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری در ابتدای این جلسه با اشاره به زمان و نحوه شیوع کرونا در کشور چین و سایر کشورها و وضعیت آن در کشور افزود: دانشگلاه علوم پزشکی استان در ۳ سطح آمادگی و برنامه ریزی لازم برای مقابله با این بیماری را آغاز نموده است.
دکتر مجید شیرانی افزود: این ۳ سطح شامل: اتخاذ تمهیدات لازم برای تعیین محل های مناسب برای خدمت رسانی به بیماران، تامین تجهیزات ودارو و مدیریت نیروی انسانی می باشد.
وی تصریح کرد: همچنین در خصوص تعداد تخت ها و پیش بینی شدت گرفتاری و برنامه ریزی لازم متناسب با هر سطح از درگیری، تهیه وسایل حفاظت برای کادر درمانی در ارتباط مستقیم با بیماران مبتلا به کرونا تصمیم گیری شد.
وی با اشاره به ظرفیت محدود واحدهای تولید ماسک در کشور و افزایش تقاضا برای آن افزود: از ابتدای شیوع بیماری در کشور با تمام توان برای تهیه اقلام و تجهیزات حفاظتی وارد عمل شدیم و با وجود محدودیت های زیاد لازم است نحوه استفاده از این تجهیزات به خوبی مدیریت شود تا در صورت بروز بحران با مشکل جدی در این زمینه روبه رو نشویم.
دکتر شیرانی از نیروی انسانی بعنوان سرمایه های ارزشمند سیستم یاد کرد و افزود: وجود ترس در خصوص این بیماری تا حدی طبیعی است اما نباید تبدیل به وحشت و هراس شود و روند ارائه خدمت را مختل نماید.
وی اظهار داشت: با توجه به نوپدید بودن بیماری و ناشناخته بودن اپیدمیولوژی آن، از گروه های علمی انتظار می رود با هم فکری و اشتراک اطلاعات خود، پروتکل های لازم در این زمینه را ارائه نمایند.
سرپرست معاونت درمان نیز در این جلسه بر لزوم مدیریت نحوه مصرف تجهیزات و وسایل حفاظت فردی مانند ماسک و دستکش تاکید کرد.
دکتر فریدون رحمانی افزود: با توجه به پیش بینی روز های سخت و افزایش تعداد مبتلایان به کروناویروس، عدم مدیریت این تجهیزات می تواند مراکز درمانی را با کمبود شدید مواجه نماید.
سرپرست معاونت بهداشتی از دیگر سخنرانان این جلسه بود که ضمن ارائه آمار مبتلایان، بهبود یافتگان، تعداد نمونه های گرفته شده، از افزایش تعداد مراجعات بیماران مشکوک به کرونا در روزهای اخیر خبر داد.
سید راشد جزایری افزود: هم اکنون ۵ بیمارستان در شهرستان های شهرکرد، بروجن، لردگان، فارسان و تامین اجتماعی و ۳۳ مرکز منتخب و یک مرکز ارجاعی برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک به کرونا و بیماران قطعی فعال می باشد.
وی همچنین از راه اندازی اپلیکیشن برای پاسخ گویی به سوالات افراد مشکوک به کرونا خبر داد.
گفتنی است، جلسه هم اندیشی ریاست ، معاونین و متخصصین و اعضای هیات علمی دانشگاه پیرامون راه های مقابله با کرونا ویروس، در سالن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی مجتمع رحمتیه برگزار شد.