برگزاری مراسم معنوی اعتکاف دانشجویان خواهر در دانشگاه محقق اردبیلی
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی عنوان کرد: 60 نفر دانشجوی خواهر در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی معتکف شدند .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آیه 77 سوره فرقان تأکید کرد: ارزش انسان به دعا و مناجات است و ماه مبارک رجب برای راز و نیاز با خالق بی همتاست .
وی ضمن تبریک سالروز میلاد نورانی حضرت علی علیه السلام افزود: محل تولد امیرالمومنین علی علیه السلام کعبه بوده است که این تولد نشان از ارتباط عمیق ولایت با خالق است .
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی با اشاره به سالروز وفات حضرت زینب سلام الله علیها اظهار داشت: امروز پیروی از ولایت فقیه در طول اطاعت از ولایت ائمه معصومین علیهم السلام با درس گیری از حضرت زینب سلام الله علیها است، همچنین قبولی عبادت در گرو پذیرش ولایت است و این درس را باید از حضرت زینب سلام الله علیها بیاموزیم .
گفتنی است برگزاری مراسم قرائت دعای عهد، دعای توسل، زیارت عاشورا، دعای ام داوود،ختم قرآن، برگزاری حلقه های معرفتی و پاسخ به پرسش های اعتقادی و مذهبی دانشجویان از دیگر بخش های مراسم معنوی اعتکاف در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی بوده است .