عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

ساخت ۴۰۰ ماسک برای کودکان کار، افراد بی بضاعت و کسبه محله توسط یک داوطلب سلامت

منیره سجادی، کارشناس مسوول واحد گسترش مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با گفتن اینکه این روز‌ها کمبود مواد ضدعفونی ‌کننده و اقلام بهداشتی، مانند ماسک، موجب شده تا برای مسوولان نظام سلامت و مردم، نگرانی‌های عمده‌ای ایجاد شود؛ اظهار کرد: بر همین اساس، از ظرفیت داوطلبان استفاده می شود تا بتوان این خستگی و فرسودگی را کاهش داد و تنها در یک مورد، یک داوطلب سلامت، ۴۰۰ عدد ماسک برای کودکان کار، افراد بی بضاعت و کسبه محله باغ نشاط دوخت و توزیع کرد .

وی با بیان اینکه این اقدام را رخساره هاشمی، داوطلب و جانشین دبیر کانون سلامت محله باغ نشاط انجام داد؛ گفت: با چنین کارهایی، در بسیج ملی مقابله با کرونا از ظرفیت های موجود استفاده می شود .

صفیه احمدی زاده، کارشناس رابط برنامه های اجتماع محور مرکز بهداشت مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوبن هم در این رابطه بیان کرد: داوطلب و جانشین دبیر کانون سلامت محله باغ نشاط، تعداد ۴۰۰ عدد ماسک  با هزینه شخصی برای کودکان کار و افراد بی بضاعت و کسبه محله باغ نشاط، دوخت و توزیع کرد.

وی این اقدام را مستمر خواند و افزود: در صورت حمایت از این تولید کننده، می توان کمبودهای ناشی از این اقلام را کاهش داد.