انتشار مقالات هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
مقالات هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۲۵ دی ۱۳۹۸ توسط دانشگاه صالحان و انجمن فن آوری های بومی ایران دانشگاه و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران-مر کز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده است.در این رویداد ۲۴۴ مقاله شامل ۲۲۷۲ صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
- برنج
- گندم
- کلزا
- بیوچار
- کشاورزی
- شوری
- جداسازی
- باکتری
- کشاورزی ارگانیک
- انرژی
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره به صورت زیر می باشد:
۱. Epidemiology of Bovine Brucellosis in Dairy Cattle in Northern Iran
۲. Sero-Prevalence of Toxoplasmosis in Herbivorous Livestock in Northern Iran
۳. ربات پیوند نشاء
۴. ارزیابی قابلیت فیلم فعال پلی اتیلنی در افزایش ماندگاری قطعات گوجه فرنگی
۵. تاثیر لیبل فعال حاوی کارواکرول محصور شده کپسوله در کنترل پوسیدگی پس از برداشت محصولات کشاورزی
۶. نقش کشاورزی حفاظتی در تولید غذای سالم
۷. خواص شیمیایی و کاری تشدیدکننده های طعم در مواد غذایی
۸. مقاومت به آنتی بیوتیک در باکتری های پروبیوتیک
۹. بررسی اثر کنسانتره کیوی و هیدروکلوئید های نشاسته اصلاحشده و صمغ گوار بر اسیدیته و ویسکوزیته ماست هم زده
۱۰. بررسی اثر کنسانتره کیوی و قوام دهنده های گوار و نشاسته اصلاح شده بر سینرسیسpH و ویژگی های حسی ماست هم زده
۱۱. اهمیت کیتوزان در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
۱۲. تاثیر پوشش دهی با صمغ دانه شاهی بر ماندگاری بادام زمینی
۱۳. کاربرد بینی الکترونیکی جهت تشخیص گوشت و چربی خوک در غذاهای حلال
۱۴. کاربرد پروتئومیکس در تشخیص روش ذبح طیور
۱۵. نکات کلیدی در تولید فروشگاهی کره بادامزمینی
۱۶. بررسی کیفیت علوفه یونجه و ماده موثره نعناع فلفلی در کشت مخلوط
۱۷. بررسی فرایند تولید کمپوست از پسماند آلی مشاغل و پسماندهای باغبانی به شیوه ویندرو
۱۸. تاثیر کودهای آلی و اوره بر تجمع نیترات، عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک تره ایرانی
۱۹. تاثیر غلظتهای مختلف بنزیل آدنین و کنیتین بر پرآوری و ایجاد عارضهLenticel hypertrophyدر گلابی
۲۰. بررسی تاثیر آب پاشی بر فراوانی کیسه های تخم بالشتک مرکباتPulvinaria aurantii (cock)
۲۱. بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی نان بربری تهیه شده از آرد ارزن
۲۲. بررسی تاثیر دو نوع بسته بندی و دمای انبار بر کیفیت خرمای نیمه خشک رقم پیارم
۲۳. جایگزین های شیر گاو برای کودکان: جنبه های تغذیه ای شیر از گونه های مختلف پستانداران، فرمول ویژه و نوشیدنی های گیاهی
۲۴. بررسی کاربرد نشاسته اکتینیل سوکسینات و زانتان به عنوان جایگزین چربی در خصوصیات دسر کم چرب کاکائویی
۲۵. کاربرد پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر در صنایع غذایی
۲۶. مروری بر کاربردهای انکپسولاسیون در صنعت غذا
۲۷. تحلیل عوامل و شاخصه های موثر در امنیت غذایی و ارائه راهکارهای افزایش آن
۲۸. سبوس برنج و کاربردهای آن
۲۹. پهنه بندی شوری، آهک و ماده آلی خاک در کاربری های کشاورزی و بایر منطقه یزدنو واقع در جنوب هویزه
۳۰. چالش های سیاست گذاری انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی
۳۱. بررسی اثرات مشروط کردن گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ساورپلاس سبوس گندم
۳۲. ارزیابی فعالیت آنتاگونیستی جدایه های باکتریایی متعلق بهPseudomonas fluorescensعلیه بیماری بلایت شمشاد جنگلی
۳۳. بررسی اثر محلولپاشی کیتوزان بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی بادرنجبویهMelissa officinalis)
۳۴. مقایسه ی روش های همزمان سازی فحلی و بررسی تاثیر آن بر غلظت هورمون های استروژن و پروژسترون میش های نژاد قزل در خارج از فصل تولید مثلی
۳۵. مقایسه ی چند روش همزمان سازی فحلی بر پایه ی کلومیفن سیتراتواسفنج پروژسترون:eCG+ بررسی تاثیر آن بر عملکرد تولید مثلی برههای ماده نژاد قزل در خارج از فصل تولید مثلی
۳۶. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر عطر و رنگ زعفران
۳۷. بهینه سازی فرمولاسیون نان حجیم حاوی پودر سنجد
۳۸. بررسی مقاومت زنبور براکون در برابر دزهای متفاوت سم تبوفنوزاید میمیک به منظور استفاده تلفیقی از روشهای طبیعی و شیمیایی با هدف دفع آفات
۳۹. استفاده از فناوری نانو جهت تغذیه هدفمند گیاهان با تاکید بر گرافن
۴۰. Effect of Selenium on Growth and Photosynthetic Properties of Tomato
۴۱. تاثیر افزودن فیبر لیمو بر خواص کمی و کیفی کیک
۴۲. تاثیر پوشش صمغ کتیرا بر ماندگاری مغز بادام زمینی
۴۳. بررسی خصوصیات فیزیک وشیمیایی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سنجد
۴۴. بررسی عملکرد فیبر تفاله چغندر قند به عنوان جایگزین چربی در خامه کمچرب
۴۵. بررسی عملکرد صمغ کندر حاوی آنتی اکسیدان جایگزین چربی در خامه صبحانه
۴۶. تاثیر پوشش دهی با صمغ دانه قدومه شیرازی بر ماندگاری مغز بادام درختی
۴۷. بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزا
۴۸. انرژی های تجدیدپذیر، کلید پایداری در تولید غذا
۴۹. بررسی و مقایسه تاثیر سم دانی سارابا با آفتکش های آبامکتین، تنداکسیر و روغن ولک روی کاهش جمعیت بالغ کنهAllothrombium pulvinumدر شهرستان سیمرغ
۵۰. بررسی خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
۵۱. بررسی شرایط خشک کردن کف پوشی و دمای آب بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ
۵۲. ارزیابی شاخص های سودمندی در کشت مخلوط کنجد و ماش
۵۳. تاثیر ترکیبات فوق رقیق بر الگوی فلور باکتریایی خاک
۵۴. تاثیر ترکیبات فوق رقیق بر کیفیت رشد و تغییرات متابولیتی گیاهچه گلدانیSalvia officinalisو مقاومت آن به تغییرات دمایی
۵۵. Determination of Aflatoxin B۱ and Aflatoxin Total in nuts collected in Tehran, Iran
۵۶. روابط آلومتریک ارتفاع بوته و صفات رویشی در ارقام گندمTriticum astivumدر مراحل مختلف رشد Allometric relationships of plant height and vegetative traits in wheat (Triticum astivum)cultivars at different growth stages
۵۷. عنوان تاثیر ترکیبات کمپلکس آمینواسید و فسفیت پتاسیم بر پارامترهای رشدی کنه تارتن دولکه ای
۵۸. بررسی خصوصیات نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر الاغ
۵۹. روشهای شناسایی و تشخیص محصولات مهندسی شده ژنتیکی
۶۰. ارزیابی عملکرد ارقام نخود در کشت انتظاری در شرایط زارعین در مناطق دیم سردسیر زنجان
۶۱. جداسازی باکتری ها از معده موریانه در تاغزار به منظوراستفاده در تثبیت شن
۶۲. شناسایی و بررسی فعالیت ضد هسته یخ در باکتری های جداسازیشده از سطح درختان پسته استان کرمان
۶۳. بررسی اثرات متقابل اسید آسکوربیک و اسید هیومیک روی جذبK,Ca,Mgتحت سطوح مختلف تنش رطوبتی در ریحان
۶۴. بررسی اثرات متقابل قارچ میکوریز وزیکولار آربوسکولار و تنش رطوبتی روی برخی شاخص های رشد دو توده ریحان
۶۵. تاثیر متقابل آب مغناطیس و کادمیوم روی جذب برخی عناصر کم مصرف گیاه کلزا
۶۶. Intraction effect Of Vesicul Arbuscular Mycorrhizal Fungi And Salinity stress On Chlorophil and Prolin Concentration Of Tomato
۶۷. Intraction Effect Of Vesicular Arbuscular Mycorrhizal Fungi And Saline Stress On Growth Indices Of Tomato Plant
۶۸. بررسی تاثیر افزودن نانو ذرات گرافن اکساید به سوخت بیودیزل بر عملکرد و آلاینده های خروجی اگزوز یک موتور دیزل
۶۹. مروری بر خواص ترکیبات پروبیوتیک و تاثیر بر کاهش رشد آفلاتوکسین درماست
۷۰. کاربرد متابولیت های میکروبی در مقابله با برخی مخاطرات تغذیه، بهداشت و کشاورزی
۷۱. Coffee: from Farm to Café
۷۲. شکلات : از درخت کاکائو تا شکلات بسته بندی شده
۷۳. بررسی عملکرد دستگاه پرتابل اندازه گیری عدد دورریز روغنTPM در تشخیص صحیح اکسیداسیون
۷۴. ارزیابی معادله های جریان ماندگار و غیرماندگار زهکشی برای تعیین فاصله زهکش ها
۷۵. مقایسه و بررسی تاثیرات باکتری پروبیوتیک در نوشیدنی های آب انگور قرمز و آب سیب قرمز
۷۶. نقش آموزش محیط زیست دربهینه سازی وکاهش آلودگی محیط زیست
۷۷. بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با رنگدانه های طبیعی در سوسیس
۷۸. تاثیر باندهای چسبی بر تراکم شته ها در باغهای مرکبات ارگانیک در مازندران
۷۹. ارزیابی ضریب انبساط خطی در خاک های ورتی سول با عکسبرداری سطحی
۸۰. بررسی آلایندگی فلزات سنگین سرب و آرسنیک در خاک و زعفران مزارع بخش کاخک شهرستان گناباد
۸۱. تعیین غلظت، پراکنش و پهنه بندی فلزات سنگین کادمیم، نیکل و روی در خاک های مزارع زعفران بخش کاخک شهرستان گناباد
۸۲. Bio oil from micro algae applying Hydrothermal Liquefaction (process condition assessment)
۸۳. The most commonly used greenhouse cooling technologies:Conventional against modern methods
۸۴. اهمیت توجه به بیلان آب در تناسب اراضی مرتعی مشجر به منظور جلوگیری از تخریب خاک
۸۵. بررسی تاثیر تیمارهای شیمیایی و مکانیکی بر رکود و ویژگی های جوانه زنی بذر حناLawsonia inermis L.
۸۶. بررسی روش های غنی سازی ماست باهدف تولید ماست فراسودمند
۸۷. Determination of Aflatoxin M۱ in Ice Cream
۸۸. بررسی جریان مصرف انرژی و میزان عملکرد در تولید محصول سیب درختی مطالعه موردی: شهرستان الیگودرز، استان لرستان
۸۹. ارزیابی شاخص های انرژی در سامانه ی تولیدی محصول ذرت علوفه ای در شهرستان شهرکرد
۹۰. طراحی ماشین شیارساز به منظور کنترل شوری خاک و کاهش تبخیر آب
۹۱. غنی سازی ماست چکیده با اینولین فیبر گیاهی و بررسی خصوصیات رئولوژیک و اثر بخشی آن
۹۲. اثر کلسیم و آهن بر ویژگی رئولوژیکی و خواص حسی پنیر سفید
۹۳. اثر هم زدن و همگن سازی و استفاده از برخی هیدروکلوئیدها در پایدارسازی دوغ
۹۴. بررسی خصوصیات رفتاری، اکولوژی و پراکنش پنگوئن ها
۹۵. بررسی اثر فناوریهای نوین بر هزینه کشت برنج مطالعه موردی استفاده از ماشین نشاکار در شهرستان نور
۹۶. بررسی روش های مختلف غنی سازی آرد و محصولات نانوایی
۹۷. ارزیابی کارایی نانوکمپلکسهای گیاهی آهن به کاهش کلروز ناشی از آهک در درختان بادام
۹۸. بررسی کارایی بسته بندی های فعال و هوشمند در صنعت گوشت
۹۹. فراوری و بسته بندی محصولات گیاهی به روشsous - videو تحت شرایط خلاء
۱۰۰. مطالعه اثر القاگرهای ترکیبی بر تحمل گیاه خیار در برابر بیمارگرFusarium Oxysporum
۱۰۱. ارزیابی میزان رنگیزه های فتوسنتزی در لاین های هاپلوئید مضاعفDHگندم نانTriticum aestivum L.
۱۰۲. برهمکنش قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliaeو کفش دوزکCheilomenes sexmaculata )Fabricius Col.: Coccinellidae
۱۰۳. مطالعه پارامترهای موثر بر جداسازی بذر علف هرز سگ دندانه موجود در توده دانه گندم به کمک جداساز میز وزنی
۱۰۴. بررسی امکان جداسازی کاه و کلش موجود در توده دانه گندم به کمک جداساز میز وزنی
۱۰۵. بررسی انواع لوله های جاذب در کلکلتورهای حرارت خورشیدی
۱۰۶. میان وعده لبنی عسل خرما با استفاده از باکتری زیست یار
۱۰۷. پایش جمعیت کرم ساقه خور برنجChilo suppressalis(Walker)در مزارع برنج استان گلستان با استفاده از تله فرمونی
۱۰۸. ارزیابی کارایی حشره کش تبوفنوزاید و فلوبندیامیدروی کرم ساقه خوار برنجChilo suppressalis)Lepidoptera: Pyralidae(
۱۰۹. ارزیابی کارایی حشره کش زیست سازگار روی شپشک سفید توتPseudaulacaspis pentagona Targioni (Hemiptera: Diaspididae)بر روی درختان هلو
۱۱۰. اثر ترکیبات حشره کش جدید روی شپشک سفید توت Targioni (Hemiptera: Diaspididae)Pseudaulacaspis pentagonaروی درختان
۱۱۱. بررسی جامع انواع پوشش های زهکشی در ایران
۱۱۲. بررسی ساختار سنی و رشد ماهی کیلکای معمولیClupeonella cultriventrisدر جنوب دریای خزر در سواحل بنادر امیرآباد و بابلسر
۱۱۳. تاثیر قارچ مایکوریزا بر صفات رشدی پسته در برهمکنش با قارچ بیمارگرPhytophtora sp
۱۱۴. تاثیر قارچ مایکوریزا بر آنزیم های دفاعی پسته در برهمکنش با قارچ بیمارگرPhytophtorasp.
۱۱۵. Olive Leaf area is measurable using Bivariable Linear measurement
۱۱۶. بررسی فراسنجه های زیستی سن شکارگرMacrolophus pygmaeus Rambur (Hemiptera: Miridae)در شرایط آزمایشگاهی
۱۱۷. جداسازی و شناسایی باکتری های تجزیه کننده فنانترن از رسوبات رودخانه سلطان آباد شیراز
۱۱۸. تاثیر تغذیه مینوز برگ گوجه فرنگیTuta absolutaبر درصد کلونیزاسیون قارچ های میکوریز آربوسکولار
۱۱۹. تاثیر مایه زنی چهار گونه قارچ میکوریز آربوسکولار بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی
۱۲۰. بررسی تنوع ژنتیکی قارچ فوزاریوم سولانی عامل پوسیدگی ریشه گیاهان جو، سیب زمینی و برنج با استفاده از روشSSR
۱۲۱. نگرش اقتصاد منابع طبیعی به پایداری منابع تجدیدپذیر کشور (مطالعه موردی: شیلات)
۱۲۲. تاثیر شیب و بافت خاک بر میزان سیلیسیم قابل جذب خاک در شرق و مرکز استان مازندران
۱۲۳. ارزیابی میزان آلودگی قارچی آسپرژیلوس در خوراک مرغ گوشتی در مرغداری های شهرستان نور
۱۲۴. اثرات تنش خشکی و محلولپاشی سیلیس بر صفات فیزیولوژیکی ارقام کلزا
۱۲۵. شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک گل کلمCaMV در مزارع کلزا استان خراسان جنوبی
۱۲۶. شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شلغمTuMV در مزارع کلزا استان خراسان جنوبی
۱۲۷. اثر غلظت های مختلف عصاره آبی کورم و خاک زعفران بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاه کاهو
۱۲۸. بررسی اثر نوسانات اقلیمی بر درجه - روزهای رشد گندم در ایستگاه آلاروق اردبیل
۱۲۹. مروری جامع بر عملکردهای بیولوژیکی عسل بعنوان یک ماده غذایی عملگرا و تاثیرات آن بر سلامتی
۱۳۰. بررسی میزان شیوع اندومتریت از رحم گاوهای کشتاری به روش هیستوپاتولوژیک در استان چهارمحال وبختیاری
۱۳۱. بررسی میزان شیوع اندومتریت از رحم گاوهای کشتاری به روش کشت هوازی در استان چهارمحال وبختیاری
۱۳۲. تحت تاثیر غلضت های مختلف محلول پاشی سیلیکون بر فعالیت برخی از آنزیم های آنتی کسیدان گوجه فرنگی
۱۳۳. کاهش هدررفت کربن آلی خاک تحت تاثیر سطوح مختلف خاکپوش بقایای گیاهی
۱۳۴. مروری بر روش های نوین تشخیص فلزات سنگین در روغن های خوراکی
۱۳۵. کاربرد نانوریزپوشانی در کشاورزی
۱۳۶. بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
۱۳۷. یافتن بیشینهی محتوی آزادیراختین در میوه زیتون تلخ طی مراحل رشد به منظورتولید آفت کش ارگانیک قابل رقابت با آفتکش های برپایه گیاه چریش
۱۳۸. رسم نمودارهای شبه سه فازی برای تهیه نانوامولسیون پایدار از روغن چریش در آب به منظور افزایش خواص آفتکشی
۱۳۹. بررسی اثر چند پوشش هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی چیپس پوست هندوانه طی فرآیند سرخ کردن عمیق
۱۴۰. تاثیر سطوح بور، شوری و مایه زنی میکروبی بر پارامترهای رشد ذرت و برخی خصوصیات خاک
۱۴۱. القای پلی پلوئیدی در ارکیده فالانوپسیس با استفاده از کلشیسین
۱۴۲. تعیین زمان مناسب سمپاشی علیه پروانه بید سیب زمینی با استفاده از تله های فرومونی
۱۴۳. بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر علف های هرز زعفرانCrocus sativus L
۱۴۴. استفاده از فناوری نانو در بهینه سازی مصرف علفکش ها
۱۴۵. بررسی خصوصیات فیزیک وشیمیایی و میکروبی شیر مادیان اسب
۱۴۶. بیوتینیلاسیون ردیاب های اسید نوکلئیک و کاربردهای آن
۱۴۷. مقایسه کارایی روشهای مختلف استخراجRNAدر گیاه حساسMimosa pudica L
۱۴۸. بررسی اثرکائولین بر عناصر معدنی در دو رقم گیاه توت فرنگی
۱۴۹. بررسی اثرکائولین بر عملکرد و کیفیت در دو رقم گیاه توت فرنگی
۱۵۰. بررسی نوسانات جمعیت کرم گلوگاه انار و رابطه بین تغییرات جمعیت آن با پارازیتوئید غالب لاروها در استان گلستان
۱۵۱. عسل و ارتباط آن با بوتولیسم نوزادان
۱۵۲. بررسی تیمارهای دمایی و اسید جیبرلیک بر جوانه زنی بذر بیلهر Dorema aucheri
۱۵۳. بررسی استفاده از صمغ فارسی به عنوان بهبود دهنده در فرمولاسیون نان نیمپخت طی دوره نگهداری
۱۵۴. بررسی عوامل موثر بر پذیرش محصولات غذایی تراریخته از دیدگاه مصرف کنندگان مطالعه موردی شهرستان قزوین
۱۵۵. پتانسیل سنجی توسعه کشت دانه های روغنی در استان قزوین با روش محاسبه شاخص ترکیبی
۱۵۶. مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس
۱۵۷. بررسی گیاه دارویی- صنعتی فراموش شده نیل وسمهIndigofera tinctoria.L و اهمیت احیای آن در پایداری بوم نظام های کشاورزی ایران
۱۵۸. ارزیابی کارآیی آموزش عالی در ایجاد و توسعه پایدار کارآفرینی در حوزه علوم کشاورزی
۱۵۹. تاثیر نسبت های مختلف اختلاط بذر در کشت درهم شبدر ایرانی و برسیم بر کیفیت علوفه
۱۶۰. تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد ارقام شبدر ایرانی، برسیم و لاکی در برداشت بهاره
۱۶۱. اثر تنش خشکی بر ارتفاع بوته و محتوی کلروفیل ارقام شبدر ایرانی و برسیم
۱۶۲. بررسی ضایعات ماکروسکوپیک دستگاه تناسلی میش های کشتار شده در کشتارگاه شهرستان آمل
۱۶۳. بررسی اثر استفاده از گیاه دارویی زنجبیلZingiber officinalisو دیواره سلولی مخمر ساکارومایسس سرویسیه در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی راس ۳۰۸
۱۶۴. برآورد تبخیر-تعرق واقعی، بازده مصرف آب و راندمان آبیاری مزارع گندم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز با استفاده از سنجش از دور
۱۶۵. مقایسه اثر عصاره آبی برگ سه گیاه توتون، نعنا فلفلی و رزماری بر زنده مانی سوسک چهار نقطه ای حبوبات ۱۷۷۵Callosobruchus maculatus Fabricius
۱۶۶. مهارکننده های گوارشی و نقش آنها در کنترل آفات کشاورزی
۱۶۷. بررسی تاثیر کاربرد باکتری های محرک رشد مولد هورمون اکسین بر پارامترهای ریشه زایی قلمه زیتون رقم میشن
۱۶۸. تاثیر بیوچار کاه گندم و بیوچار سبوس برنج بر برخی ویژگی های شیمیایی خاک
۱۶۹. مقایسه اثر روغن انار با روغن بذرک و موننزین بر تولید متان شکمبه ای در شرایط برون تنی
۱۷۰. بررسی غلظت عناصر جیوه وسلنیم در برخی از گونه های ماهی دریای خزر
۱۷۱. ساخت و مشخصه یابی نانوالیاف کیتوسان/پلیکاپرولاکتون حاوی سینامالدهید به عنوان بسته بندی فعال
۱۷۲. Identification of five species of Filenchus
۱۷۳. معرفی گونهFilenchus cylindricusاز باغات گردو غرب استان کرمان
۱۷۴. بررسی مقایسه اثرات کود سبز عدس و نخود با کود شیمیایی نیتروژن بر رشد و عملکرد گیاه تربچه
۱۷۵. کاربردهای اتیل سلولز در توسعه فرمولاسیون های مختلف غذایی-دارویی
۱۷۶. بررسی حساسیت لاروهای سن دو و چهار شب پره شمشادCydalima perspectalisبه حشره کشBtدر شرایط آزمایشگاهی
۱۷۷. حساسیت و مقاومت ارقام مختلف بادمجان در مقابل شته سبز هلوMyzus persicaeSulzer
۱۷۸. بررسی مقاومت آنتی زنوزی تعدادی از ارقام بادمجان نسبت به شته سبز هلو persicae (Sulzer)Myzusدر شرایط آزمایشگاهی
۱۷۹. Investigation of interaction of irrigation levels and vermicompost on morphophysiological indices of several ground cover plants
۱۸۰. اثراتGR۲۴مشابه هورمون استریگولاکتون و پاکلوبوترازول بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان دو رقم آگریا و جلی گیاه سیب زمینی Solannum Toberosom L تحت تنش شوری
۱۸۱. اثر موقعیت فلس و نوع بسترکشت بر رشد رویشی سوخک دورگ سوسنOriental*Trumpetرقم سرانو
۱۸۲. شناسایی چالشها و عوامل موثر بر توسعه گلخانه ها از طریق تحلیل محتوا
۱۸۳. ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن و پروتئین استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
۱۸۴. تاثیر استفاده از زئولیت جهت بالا بردن راندمان حوضچه های تبخیری ومقایسه آن با دیگر روش های ابتکاری
۱۸۵. مقایسه اثر دو اسانس دارچین و بومادران روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندم،Trogoderma granarium (Everts)روی برنج
۱۸۶. مقایسه اثر سه اسانس گلپر، پونه و سیر روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
۱۸۷. مقایسه اثر دو اسانس درمنه و پنج انگشت روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
۱۸۸. مقایسه اثر حشره کشی دو اسانس بومادران و گلپر روی شپشه دندانه دار غلاتOryzaephilus surinamensis L
۱۸۹. مروری بر ویژگی ها و کاربردهای آنتوسیانین ها در صنایع غذایی با تاکید بر تهیه بسته بندی هوشمند
۱۹۰. بررسی تاثیر استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی بر عملکرد کیفی و کمی سویاGlycine max L.
۱۹۱. تاثیر پوترسین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه کلزاBrassica napus L. تحت تنش سمیت عنصر روی
۱۹۲. مقایسه اثر مکمل آنتی بیوتیک وترکیبات فیتوبیوتیک پودر زردچوبه و فلفل قرمز بر ایمنی و عملکرد جوجه گوشتی
۱۹۳. تاثیر بستر کشت کمپوست تراشه چوب و محلولپاشی هیومیک اسید به منظور افزایش ویژگی های رشد وعملکرد گل لیلیومLilium longiflorum
۱۹۴. بکارگیری کشاورزی اقلیم هوشمند در سطح مزرعه
۱۹۵. مروری بر شیوههای مدیریت پسماند کشاورزی و اثرات سوء مدیریت این مواد بر بروز پدیده تغییرات اقلیمی
۱۹۶. بررسی عوامل بازدارنده در پذیرش و توزیع محصولات ارگانیک از دیدگاه مصرف کنندگان شهرستان قائمشهر
۱۹۷. بررسی سطح آشنایی مردم شهرستان قائمشهر با کشاورزی ارگانیک
۱۹۸. بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری
۱۹۹. بررسی خصوصیات لاین های پیشرفته گندم با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی
۲۰۰. گروه بندی لاین های پیشرفته گندم مبتنی بر استفاده از آنالیز تجزیه کلاستر
۲۰۱. استفاده از آبهای نامتعارف در کشاورزی برای مقابله با بحران آب
۲۰۲. بررسی پدیده خشکسالی و اثرات آن بر محیط زیست و منابع طبیعی
۲۰۳. کشاورزی پایدار در مناطق خشک
۲۰۴. مقایسه میزان فنل و فلاونوئید کل، فلاونول و آنتوسیانین در برگ گیاه آفتاب پرست اروپاییC۳ و خرفه۴Cتحت شرایط اقلیمی متفاوت
۲۰۵. اثرات مرکزی سیلیمارین بر میزان مصرف آب در جوجه های گوشتی محروم از آب و خوراک و ارتباط آن با سیستم سروتونرژیک
۲۰۶. اثرات مرکزی سیلی مارین بر میزان مصرف خوراک در جوجه های گوشتی محروم از آب و خوراک و ارتباط آن با سیستم سروتونرژیک
۲۰۷. اثر بیوچار باگاس نیشکر بر دبی محلول رادیواکتیو خروجی از خاک
۲۰۸. تاثیرنوعی اصلاح کننده خاک در خصوصیات هیدولیکی محلول رادیواکتیو خروجی از آن
۲۰۹. بررسی بیو شیمیایی آنزیم های آلفا و بتا گلوکوزیداز ملخ مراکشیDociostaurus maroccanus
۲۱۰. ارزیابی کارایی فرمولاسیون جدید حشره کش کارتاپ روی کرم ساقه خوار نواری برنجChilo suppressalis Lepidoptera: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی
۲۱۱. مروری بر بسته بندی فعال با قابلیت آنتی اکسیدانی در گوشت و فراورده های گوشتی
۲۱۲. مروری بر کاربرد فیلمها و پوشش های خوراکی در محصولات دریایی
۲۱۳. اثرات پلاسمای سرد در نگهداری فرآورده های دریایی
۲۱۴. ارزیابی کارایی حشره کش های شیمیایی در کنترل کرم گلوگاه انارceratoniae(zeller)Ectomyeloisدر شرایط مزرعه ای مازندران، بهشهر
۲۱۵. مروری بر روشهای آبگیری بیواتانول توسط غربال مولکولی
۲۱۶. مروری بر کاربردهای جداسازهای الکتروستاتیکی در خالص سازی محصولات کشاورزی
۲۱۷. الکل قندها و نقش آنها در دنیای مدرن شیرین کنندها
۲۱۸. پلاسمای سرد: فناوری غیرحرارتی نوین جهت فراوری مواد غذایی
۲۱۹. بررسی محلول پاشی سیلیکات پتاسیم بر شاخصهای مورفو-فیزیولوژیک برنج رقم طارم محلی در کشت خالص و کشت درهم آن با طارم هاشمی تحت تیمار سطوح مختلف کود اوره
۲۲۰. واکنش شاخص های فیزیولوژیک برنجOryza sativa رقم طارم محلی در کشت خالص وکشت درهم با طارم هاشمی به محلول پاشی سیلیکات پتاسیم تحت تیمار سطوح مختلف کود اوره
۲۲۱. تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین بر شاخص های مورفولوژیک و فیزیولوژیک رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی در شرایط تنش شوری
۲۲۲. بررسی شاخص مقاومت و حساسیت به تنش شوری در رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی تحت تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین
۲۲۳. بررسی اثر پیش تیمار غلظت های مختلف ملاتونین بر شاخص های جوانه زنی بذر کلزاBrassica napus L. رقم هایولا ۴۰۵ تحت تنش شوری
۲۲۴. تاثیر محلول پاشی ملاتونین بر شاخص های شاخص های فیزیولوژیک گیاه کلزاBrassica napus L.رقم هایولا ۴۰۵ تحت تنش شوری
۲۲۵. بررسی ارتباط درجه حاصلخیزی خاک با قیمت مبادلاتی زمین های کشاورزی:کاربرد رهیافت هدانیک
۲۲۶. بررسی رابطه میان انتقال دانش و عوامل سازمانی در سازمان تعاون روستایی استان کرمان
۲۲۷. بررسی ارتباط درجه حاصل خیزی خاک با قیمت مبادلاتی زمین های کشاورزی:کاربرد رهیافت هدانیک
۲۲۸. مروری بر برخی روش ها و مشکلات در پرورش کنه های شکارگرPhytoseiidaeجهت استفاده در کنترل بیولوژیک آفات
۲۲۹. شناسایی خصوصیات فیزیک وشیمیایی شیر سویا حاوی کیوی
۲۳۰. سنتز کود نیتروژنه کندرهش و کاربرد آن در صنعت کشاورزی
۲۳۱. تاثیر نانوکود بیولوژیک و بیوچار بر محتوای ترکیبات فنلی شاخساره گیاه سرخارگلEchinacea purpurea L.
۲۳۲. تاثیر بیوچار بر رشد و عملکرد گیاه دارویی سرخارگلEchinacea purpurea L
۲۳۳. واکنش تابعی کفشدوزکHippodamia variegata (Goeze)نسبت به شته یSchizaphis graminum Rondaniروی جو
۲۳۴. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دمنوش های کیسه ای آویشن و چای ترش بر باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی به کمک روش هایMBC و MIC
۲۳۵. بررسی تاثیر تیمارهای ازن و مایکروویو بر کاهش بار میکروبی سه دمنوش بابونه، آویشن و بابونه
۲۳۶. بهینه سازی و بررسی فرایند خشک کردن شلتوک برنج در خشک کن استوانه ای دوار
۲۳۷. بررسی خشک کن ها و اثر دما و رطوبت نهایی بر برخی خواص شلتوک برنج خشک شده
۲۳۸. ارزیابی خصوصیات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی میوه در ژنوتیپ های انجیر شهرستان گلوگاه
۲۳۹. حذف صددرصدی روغن در تولید سوسیس مرغ وجایگزینی با اینولین
۲۴۰. بهینه سازی شرایط ریز ازدیادی گیاه دارویی عناب اکوتیپ سیوجانZiziphus jujuba Mill.
۲۴۱. روشهای مختلف برداشت برنج، مشکلات و راه حلها
۲۴۲. مکانیزاسیون برداشت گلبرگ گلرنگ
۲۴۳. بررسی برخی اثرات کاربرد مالچ های پلاستیکی در کشاورزی
۲۴۴. تجزیه و تحلیل دای الل به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی مقاومت به بیماری سفیدک در جو