فرصتهای حمایتی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ اعلام شد
دبیرخانه نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری با هدف «حمایت از حضور نوآوران و فناوران برای حضور در اینوتکس ۲۰۲۰» و «ارائه دستاوردهای نوآوران و فناوران به مخاطبان»، تخفیفهای ویژهای را در نظر گرفته است.پنج گروه از شرکتکنندگان میتوانند از این حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهرهمندشوند.
استارتاپهای محصول محور
«استارتاپهای محصول محور» به معنی استارتاپهایی است که اقدام به ساخت یا ارتقای یک محصول فناورانه کردهاند و هدف آنها از حضور در اینوتکس، معرفی این محصول یا بازاریابی به منظور فروش بیشتر آن است.
شرکتهای دارای فناوری جدید
«شرکتهای دارای فناوری جدید» به معنی شرکتهایی است که میخواهند برای اولین بار از فناوری جدید خود در نمایشگاه اینوتکس رونمایی کنند. فناوریهای مد نظر آنها باید تاکنون به بازار عرضه نشده باشند و اولین بار در نمایشگاه اینوتکس معرفی شوند. محصولاتی که به عنوان نمونه یا پروتو تایپ هم ساخته شدهاند، درصورتی که دارای TRL بالای ۶ باشند، میتوانند از این حمایت بهرهمند شوند.
ایرانیان غیر مقیم
«ایرانیان غیر مقیم» به معنی استارتاپها یا شرکتهای نوپایی است که مدیرعامل یا بنیان گذاران آن از ایرانیان مقیم خارج از کشور بوده و در لیست مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری ثبت شده باشند.
تمامی «پارکهای فناوری» و «شتابدهندههای عضو مرکز شتابدهی نوآوری» نیز میتوانند از این حمایت بهرهمند شوند.
شرکتهای دانشبنیان در صورت ارائه گواهینامه حضور در نمایشگاه و فاکتور پرداختی، امکان دریافت ۷۰ درصد از هزینههای شرکت در نمایشگاه را دارند.
شرکتکنندگان میتوانند برای اطلاع از نحوه دریافت این حمایت به آدرس http://cbd.nsfund.ir/exhibition / مراجعه کنند.
گزارش از: مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/۳۳
اخبار مرتبط:
نوآوری و فناوریهای حوزه رسانه و محتوای دیجیتال شتاب گرفت
ارایه دفاتر کار به شتابدهنده های دانش بنیان از سوی معاونت علمی
پارک فناوری پردیس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری