عمومی | معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

دانشگاه به صنعت محصولات غذایی پیوند می‌خورد

این مهم که یکی از راه‌های ورود علم و فناوری به تولیدات غذایی در کشور و افزایش کیفیت این محصولات است به صورت جدی و مستمر ذیل کارگروه ارتباط با صنایع غذایی ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.

در این روش قرار است دانشگاه‌های مرتبط با مواد غذایی با کارخانجات تولیدکننده این محصولات مرتبط شوند و از توانمندی متخصصان این حوزه در تولید با کیفیت و زیستی محصولات غذایی بهره ببرند. قرار بر این است که با روش ها و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی تولید شود.

برای این کار هم توده‌های زیستی و هم آنزیم‌ها مورد مطالعه قرار می‌گیرند تا با کمک روش‌های زیستی، کیفیت آن‌ها افزایش یابد. این دو ماده به عنوان دو بخش اصلی مورد استفاده در تولید مواد غذایی محسوب می شود.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/۲۳

اخبار مرتبط:

اقدام برای بهبود صنعت غذایی کشور با روش‌های زیستی

تامین محصولات غذایی با فناوری زیستی تا سال ۱۴۰۴

زیست فناوری، محور مهم زیست فناوری در تامین امنیت غذایی