عمومی | دانشگاه صنعتی سیرجان

تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا

تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا
تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا

شاه کلید پیشگیری از کرونا، تغذیه سالم است.

  • رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا ۵۵ درصد از بار بیماری ها را در آینده کاهش دهد.
  • افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی ضروری است.
  • افراد دچار بیماری هی زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای است.
  • توجه ویژه به صبحانه کامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد جوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود.
  • شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی کاملا رعایت شود.
  • خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ کردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد.
  • عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاکید شود.
  • روابط عمومی دانشگاه