عمومی | پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری

برگزاری جلسه کارگروه تخصصی علمی فنی در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری

برگزاری جلسه کارگروه تخصصی علمی فنی در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه گرمسیری، پنجاه و دومین جلسه کارگروه تخصصی علمی و فنی در روز سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸ با حضور دکتر مرتضی گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و اعضای کارگروه تخصصی علمی فنی در ستاد پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های‌ نیمه‌گرمسیری برگزار شد.

در این جلسه شش گزارش نهایی با عناوین ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون کنسروی در چند ژنوتیپ انتخابی،  بررسی فنی و اقتصادی آبیاری‌ و تاثیر آن بر خصوصیات رویشی، فیزیولوژیکی و کمی و کیفی میوه انجیر رقم سبز در شرایط دیم منطقه استهبان، بررسی سازگاری و ارزیابی کمی و کیفی سه رقم لایم جدید وارداتی در مقایسه با مکزیکن لایم روی پایه های مختلف مرکبات در منطقه جهرم و اثر کودهای نیترات پتاسیم و کلسیمی بر آفتاب سوختگی و کیفیت انار رقم رباب نیریز در استان خوزستان ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

همچنین ۱۱ پروپوزال با عناوین ارزیابی ژنوتیپ‌های انتخابی شبه ‌پرتقال و مقایسه با رقم پرتقال مارس بمنظور معرفی رقم جدید، تعیین روش مناسب ارزیابی پایه ‌های مختلف مرکبات در برابر خشکی، بررسی سازگاری و مقایسه رقم خارجی واندرفول با دو رقم انار تجاری ایران در شرایط اقلیمی ساوه، تاثیر هرس و تغذیه برگی بر بهبود درختان مرکبات دارای علائم زوال، مدیریت اجرایی عملیات به‌باغی و پس از برداشت برای افزایش کمی و کیفی کیوی‌فروت، مدیریت اجرایی عملیات به ‌باغی و پس از برداشت برای افزایش کمی و کیفی مرکبات، بررسی اثر زمان نصب و رنگ پوشش سایبانی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، کمّی و کیفی دو رقم تجاری انجیر در شرایط دیم، تاثیر توری ‌سایبان بر محافظت از لمون لیسبون در برابر تنش گرمایی، بررسی مرحله زایشی نارنگی رقم یاشار در منطقه جهرم استان فارس، بررسی تاثیر روغن امولسیون شونده تابستانه روی ارقام تجاری مرکبات (پرتقال تامسون ناول و نارنگی انشو) و کنترل بالشک مرکبات در استان مازندران و ارزیابی کارایی ترکیب کائولین بر کاهش تنش خشکی در نارنگی پیج ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.