برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با ویروس کرونا و راههای پیشگیری آن در پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با ویروس کرونا و راههای پیشگیری آن در پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوههای گرمسیری روز شنبه ۱۰ اسفند ۹۸با هدف آشنایی کارکنان پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری با ویروس کرونا و را ههای پیشگیری آن با هماهنگی صورت
گرفته توسط مرکز بهداشت روستای ام التمیر کلاس آموزشی " آشنایی و پیشگیری از بیماری کرونا " توسط کارشناسان این مرکز بهداشت و با حضورکارکنان پژوهشکده در
ستاد پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری برگزار گردید.
در این کلاس آموزشی مطالب مهمی پیرامون اهمیت و همچنین توجه جدی به این بیماری خطرناک و اقدامات مورد نظر در خصوص جلوگیری و پیشگیری از این بیماری توسط خانم دکتر میرزائی و همکاران ایشان ارائه گردید.
دکتر میرزائی با اشاره به اینکه در حال حاضر دارو و واکسن خاصی برای عفونت های کرونا وجود ندارد افزود: بیماری کرونا بیماری که قدرت سرایت آن بسیار بالا بوده و به راحتی از طریق مختلف به افراد بویژه سالمندان و بیماران قلبی، دیابتی، ریوی منتقل می شود بنابراین لازم است با دقت نظر از ورود به اماکن و اجتماعاتی که سطح سرایت آن بالا بوده خوداری کرده و شستن مداوم دستها با آب و صابون، استفاده از ماسک، عدم تماس با فرد مشکوک به بیماری و رعایت اصول بهداشت فردی را همواره رعایت کنیم.
ایشان با بیان اینکه استرس سیستم ایمنی بدن را پایین آورده و زمینه را برای ابتلا به این بیماری مهیا می کند در خصوص علایم و راه های انتقال این بیماری گفت: راه ابتلا به این بیماری از طریق دستگاه تنفسی و دستهای آلوده و ... بوده و معمولا منجر به بیماری های موقتی خفیف دستگاه تنفسی فوقانی می شوند که علائم آن ممکن است شامل آبریزیش بینی، سرفه، گلو درد و تب و در شکل شدیتر نارسایی شدید تنفسی باشد.
در نهایت کارکنان پژوهشکده سوالات خود را در رابطه با این ویروس مطرح و توسط خانم دکتر میرزائی و دیگر همکاران ایشان پاسخ داده شد.