انتشار مقالات دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
مقالات دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۸ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۹۸ توسط سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر گرجستان برگزار می شود.در این رویداد ۱۹ مقاله شامل ۲۵۲ صفحه ارائه شده است.
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی به صورت زیر می باشد:
۱. استراتژی های کاهش نمک در محصولات پخت
۲. استراتژی های کاهش ساکارز در محصولات پخت
۳. review of application of different improvers on rheological properties of dough and shelf ۲ – life of bakery products enriched with grains flour
۴. کاربرد نانو تکنولوژی در مواد غذایی
۵. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس ریحان در همبرگر خام منجمد
۶. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در محیط زیست
۷. Rheological properties and physical quality characteristics of sugar-free chocolates using inulin and D-tagatose
۸. ارزیابی اثرقدرت قارچ کشی ضدعفونی کننده ها اکسید کننده در صنایع لبنی
۹. بهینه سازی فرمولاسیون نان تست حاوی پودر سنجد
۱۰. بررسی تاثیر آرد سویا و امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی نان بربری
۱۱. بررسی تاثیر خواص ضد قارچی عصاره های کاکوتی و زیره سبز بر آسپرژیلوس نایجر و ردوترولا روبرا
۱۲. کاربرد تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی درصنایع غذایی صنایع لبنی ،آب میوه و صنعت قند
۱۳. بررسی تاثیر آلودگی هوا بر امنیت غذایی
۱۴. Assessment of Food Insecurity among Tehranian s households
۱۵. Genetic architecture of traits affected barley lodging by GWAS
۱۶. Marker/Trait association of photosynthetic organs in two-row malted barley cultivars
۱۷. بررسی جایگزین های نیتریت در فرآورده های گوشتی
۱۸. بررسی تاثیر صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی سس مایونز کم چرب
۱۹. بررسی تاثیر غنی سازی پسته در راستای بهبود کمبود ویتامین D در استان خراسان رضوی شهرستان مشهد