عمومی | دانشگاه صدا و سیما

دوره دانش افزایی مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما درشهر مقدس قم برگزارشد.

دوره دانش افزایی مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما درشهر مقدس قم برگزارشد.

دوره دانش افزایی مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه صدا و سیما در تاریخ ۱۷ بهمن ۱۳۹۸در شهر قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ پیش از شروع کارگاه‌های آموزشی این دوره، دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما طی سخنانی ضمن خوش آمدگویی، هدف از برگزاری این نشست‌ها را ایجاد وحدت رویه در فعالیت‌های علمی و فرهنگی اساتید و نیز بهره‌مندی از فضای معنوی شهر قم بر شمرد و اضافه کرد: امید است مباحثی که در این نشست دو روزه ارائه می‌شود، در افزایش دانش و ایجاد فضای بحث و گفتگو مثبت و سازنده پیرامون مسائل جاری و آتی دانشگاه مفید باشد.


نخستین کارگاه این دوره ی دانش افزایی، با موضوع «روانشناسی خانواده» برگزار شد که حجت الاسلام دکتر هادی، سخنران این کارگاه بود . وی درخصوص روانشناسی رشد، مراحل مختلف زندگی و عوامل تربیتی مربوط به هر دوره مباحثی را مطرح کرد و سپس به تبیین دوره زندگی میانسالی و عوامل موثر بر ایجاد زندگی عالمانه و با نشاط، توام با ایمان و معرفت به پروردگار متعال پرداخت. بخشی از زمان این نشست که با حضور خانواده استادان برگزار شد به پرسش و پاسخ اختصاص یافت.
دکتر شهرستانی یکی دیگر از سخنرانان این دوره ی دانش افزایی بود که در سخنان خود، مبحث آداب آموزگاری در ادبیات فارسی را مطرح کرد و گفت: وظیفه استادان توجه به نوشتن با پشتوانه تحقیق و استفاده از محتوای غنی ادبیات فارسی است .


این استاد ادبیات فارسی افزود: دانشجویان دانشگاه صدا و سیما سربازان رسانه و استادان این دانشگاه افسران و فرمانده‌هان این عرصه هستند و باید با دقت در آثار بزرگان ادبیات فارسی، زمینه آشنایی دانشجویان با این آثار را فراهم کنند.
سخنران بعدی این دوره حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری، دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و معاون رئیس قوه قضائیه بود. وی با بیان تاریخچه پیدایش رسانه‌های نوین به ویژه شبکه جهانی اینترنت در ایران گفت: رسانه برای معرفی و صدور انقلاب اسلامی و مفاهیم بلند آن به جهان، جایگاه ویژه و با اهمیتی دارد. در وضعیت فعلی سیاسی و اجتماعی جهان، مهم‌ترین رسالت مسئولین و فعالان حوزه رسانه، شناخت رسانه‌های جدید و بهره گیری از آن برای انتقال مفید و به موقع مفاهیم دینی اسلامی است. وی افزود: جهان و به ویژه امت‌های مظلوم، تشنه ی درک و بهره مندی از مفاهیم و معارف اسلامی هستند که همگی با دسترسی به این معارف بلند اسلامی، موفق شده‌اند هسته‌های مقاومت را شکل دهند و در جبهه حق قرار گیرند.


در یکی دیگر از کارگاه‌های این دوره ی دانش افزایی، دکتر مجد فقیهی عضو هیات علمی دانشگاه معارف اسلامی، درخصوص آشنایی بزرگان جهان با صحیفه سجادیه ، گفت: جایگاه محتوایی صحیفه سجادیه بیش از یک کتاب دعا است. وی افزود: امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه سبک ویژه ای در ارتباط بنده با خداوند متعال معرفی کرده است. به عنوان مثال در این ادعیه کاستی‌ها و نقص‌ها به بنده و عزت‌ها و کمال‌ها به خداوند متعال نسبت داده شده است. وی ادامه داد: صحیفه سجادیه در بین شیعیان و مسلمانان مهجور است و برای درک عظمت و ارزش واقعی این کتاب و معرفی آن به جوانان باید تلاش شود.


آخرین سخنران این دوره، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدی استاد حوزه علمیه و دانشگاه بود که مبحث «اصول اخلاق در زندگی» را مطرح کرد و افزود: توجه به مرگ و یاد قیامت از مهمترین عوامل موثر بر رعایت اخلاق اسلامی و توجه به معنویات است. وی افزود: فضایل حضرت فاطمه معصومه (س) و برکات زیارت آن حضرت بی شمار است. علما و مراجع در شهر قم به دلیل همجواری با مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه (س) از برکات معنوی این بانوی با عظمت بهره مند می‌شوند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در حاشیه برگزاری کارگاه‌های دانش افزایی اعضای هیات علمی دانشگاه برنامه‌های علمی، فرهنگی و تفریحی مناسبی برای خانواده‌های استادان اجرا شد. در همین راستا نشست «سواد رسانه‌ای» ، توسط دکتر بشیر حسینی برای کودکان و خانواده‌های حاضرین برگزار شد. همچنین نوجوانان حاضر در این همایش طی بازدیدی از کتابخانه بزرگ جهان شیعه، مشهور به کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی با این مرجع بزرگ آشنا و از گنجینه بزرگ کتب خطی اسلامی‌بازدید کردند. همچنین عده‌ای از حضار با حضور در مقبره الشهداء کوه خضر به دیدار از مسجد تاریخی کوه خضر پرداختند. پخش فیلم بنیامین، از دیگر برنامه‌های فرهنگی برای خانواده‌های حاضر در این دوره بود.
همچنین نشست هم اندیشی و گفتگو درباره وضعیت جاری و آتی دانشگاه با حضور همه اساتید حاضر و رئیس دانشگاه و معاونین آموزش و پژوهش و معاون فرهنگی دانشجویی برگزار شد. حضار در این نشست نظرات خود را درخصوص عوامل موثر در ارتقاء علمی و مهارت دانشجویان، مسائل فرهنگی دانشگاه و دانشجویان، دستورالعمل جذب و به کارگیری دانشجویان در سازمان و مسائل آموزشی و پژوهشی ارائه دادند.
با توجه به هم زمانی این نشست با دهه مبارک فجر، حاضرین در این دوره با حضور در منزل تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در قم، ضمن بزرگداشت مقام آن امام عزیز و نثار درود و ثنا به روح شهدای انقلاب اسلامی‌با آرمان‌های انقلابی تجدید بیعت کردند.

برای دیدن تصاویر بیشتر از این دوره هم افزایی اینجا را کلیک کنید