عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)

برگزاری کارگاه آموزشی کارکنان با عنوان توانمندسازی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی در مرکز سمنان(شاهرود)

به گزارش روابط عمومی مرکز، کارگاه آموزشی با عنوان "توانمندسازی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی" با شرکت ۲۰ نفر از کارشناسان مدیریت های جهاد کشاورزی شاهرود، دامغان و میامی در ۳ و ۴ اسفند ماه سال جاری در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) برگزار شد. دراین کارگاه آموزشی، مدرس کارگاه دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز، مطالب آموزشی در ارتباط با روشهای توانمندسازی در صنایع تبدیلی، شناسایی فرایند تخمیر، آشنایی با فرایند خشک کردن و خشک کن ها و انواع استانداردهای مرتبط با صنایع غذایی از جمله استانداردهای ایزو را به فراگیران ارائه نمودند و در پایان به پرسش های کارشناسان در این زمینه پاسخ دادند.