عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

بیش از 3 تن مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در تنگک بوشهر امحا شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی بابیان اینکه توجه به‌سلامت غذایی شهروندان همواره از اولویت‌های اساسی مرکز بهداشت است تصریح کرد: این مهم همواره در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرارگرفته است.
وی افزود: به‌منظور تأمین سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای سطح بهداشتی جامعه، کلیه انبارهای مواد غذایی و عمده‌فروشی‌ها به‌طور مستمر بازرسی و هویت و کیفیت همه محصولات غذایی مورد ارزیابی قرارمی‌گیرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر عنوان کرد: طی نظارت‌های بازرسین بهداشت محیط در منطقه شهرک صنعتی 2 بوشهر مقدار 3 هزار و 30 کیلوگرم انواع لبنیات و محصولات پروتئینی تاریخ‌مصرف گذشته و فاسد شناسایی، جمع‌آوری و در منطقه تنگک بوشهر امحا و پرونده متخلفین به‌منظور رسیدگی به مراجع قضایی استان ارجاع داده شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و دراین‌ارتباط تاریخ‌های تولید، انقضاء و شرایط نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرارمی‌گیرد.
مهندس حسن فخرایی بیان داشت: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی همشهریان است.
انتهای پیام/ ا.س- 3000