عمومی | دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

سومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد



به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س) سومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشنواره خیریه غذای سالم پیش از ظهر شنبه ۳ اسفندماه با حضور  دکتر  محمدجواد آروین رئیس دانشگاه، دکتر زهرا حسنی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده و جمعی از مسئولان، کارمندان، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گشایش یافت.

در این جشنواره همراه با برپایی ۸ غرفه انفرادی و دو غرفه به‌صورت مشارکت گروهی برگزار شد.و همچنین به کانون حمایت از بیماری‌های هموفیلی کرمان نیز غرفه‌ای اختصاص داده‌شده بود.

استقبال کارکنان، اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان حاضر در دانشگاه و مدیران از جشنواره، شورونشاط حاکم بر فضای برگزاری جشنواره، احساس رضایت از مشارکت در عمل خیر، تنوع عرضه غذا، توجه به ارائه غذاهای مقوی و مفید و استفاده از مواد اولیه مرغوب از مهم‌ترین ویژگی‌های جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بود که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد.

سومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته  که در سالن غذاخوری دانشگاه برگزار شد ساعت ۱۳:۳۰ به کار خود پایان داد.

گفتنی است  دوره اول این جشنواره در تیرماه سال ۱۳۹۶ در دهه کرامت برگزار شد که بنا به درخواست بیشتر شرکت‌کنندگان برای سومین بار در ۳ اسفندماه سال جاری نیز برگزار شد.

جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در چهارچوب برنامه‌های گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) با مصوبه شورای فرهنگی  و مشارکت بخش‌های مختلف دانشگاه برگزار شد.

عواید حاصل از فروش جشنواره غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به امور خیریه و کمک به سیل‌زدگان اختصاص می‌یابد.