عمومی | دانشگاه علم و صنعت ایران

اطلاعیه شماره ۱ در خصوص تشکیل ستاد مدیریت اقدامات پیشگیرانه و مصوبات اولین جلسه کمیته رصد و سلامت دانشگاه

اطلاعیه شماره ۱ در خصوص تشکیل ستاد مدیریت اقدامات پیشگیرانه و مصوبات اولین جلسه کمیته رصد و سلامت دانشگاه

به اطلاع کلیه همکاران محترم دانشگاه و دانشجویان عزیز می رساند که به منظور برنامه ربزی و اجرای دقیق اقدامات مورد نیاز برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ستادی تحت عنوان « ستاد مدیریت اقدامات پیشگیرانه » به ریاست دکتر ذاکری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران) تشکیل و «کمیته رصد و سلامت دانشگاه» به عنوان زیرگروه این ستاد در روز شنبه سوم اسفندماه ۱۳۹۸ تشکیل و تصمیمات مربوطه به شرح پیوست، اتخاذ و برای اجرا به واحدهای دانشگاه ابلاغ گردید.


ص ورتجلسه کمیته رصد و سلامت دانشگاه
تاریخ: ۹۸/۱۲/۳
دستور جلسه: بررسی مسائل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا
شرح مصوبات و رئوس موضوعات مطرح شده:
در رابطه با بحث پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دانشگاه بخصوص در خوابگاه ها و مراکز عمومی دانشجویی، اجرای موارد ذیل مورد تصویب قرار گرفت:
* نصب تجهیزات استفاده از محلولهای آنتی باکتریال در ورودی خوابگاه ها
* توزیع مواد ضدعفونی کننده تهیه شده برای استفاده در مراکز عمومی دانشگاه
* توزیع ماسک های تهیه شده جهت استفاده سرپرست های خوابگاه ها و نیروهای انتظامات در خوابگاه، اداره بهداری و اداره تغذیه
* پیگیری جهت تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای استفاده در روزهای آتی به منظور ضد عفونی سطوح عمومی و دستگیره های درب ها توسط اداره خدمات
* چاپ پوسترهای مناسب توسط اداره انتشارات و تحویل به اداره روابط عمومی برای توزیع در واحدها و نصب در محل مناسب. (محتوای این پوسترها از اداره بهداری اخذ شود)
* نصب بنرهای مربوط به نکات ایمنی و بهداشتی در ورودی کلیه خوابگاه ها و تمامی بلوک های خوابگاه داخل.
* حذف ثبت اثر انگشت برای ورود دانشجویان به خوابگاه
* عدم پذیرش مهمان از خارج از دانشگاه و مدیریت کردن مهمان های داخلی
* آموزش نیروهای خدماتی برای انجام عملیات ضدعفونی از طریق اداره بهداری
* ضدعفونی کردن سالنهای ورزشی داخل خوابگاه ها
* آموزش رانندگان اتوبوسهای خوابگاه ها و بخصوص اتوبوسهای استیجاری جهت ضدعفونی کردن دستگیره ها و سطوح در تماس با مواد ضدعفونی کننده
* نصب تجهیزات مواد ضدعفونی برای شستشوی دستها در ورودی سلف سرویس های داخل و خوابگاه ها
* استفاده نیروهای پیمانکار تغذیه از ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده در آشپزخانه
* ویزیت کامل نیروهای آشپزخانه و اداره تغذیه توسط اداره بهداری و ممانعت از ورود افراد متفرقه به محدوده آشپزخانه
* رعایت فاصله مناسب هنگام توزیع غذا (کشیدن غذا در ظروف) با محل تحویل دهی غذا به دانشجو (حداقل یک متر فاصله رعایت شود)
* توصیه به دانشجویان در خوابگاه ها برای استفاده از ظروف و قاشق و چنگال اختصاصی خود.
* خرید قاشق و چنگال جدید به تعدادی که برای یک وعده غذایی کمبودی نداشته و نیاز به شستشوی مجدد نداشته باشد
* اطمینان از استفاده از دستکش در هنگام توزیع غذا و نان در خوابگاهها
* ابلاغ به کلیه پرسنل صنوف مستقر در دانشگاه برای استفاده از ماسک
* آموزش کارکنان خدماتی در سطح دانشگاه با کمک بهداری دانشگاه تا نحوه ضدعفونی کردن را آموزش دیده و رعایت کنند
* لغو نمایشگاههای عمومی، اردوهای دانشجویی و تجمعات غیرضروری دانشجویی (حتی الامکان)

Sapp.ir/iust_iran