انجام بیش از دوهزار ماموریت در استان چهارمحال و بختیاری در قالب طرح نوروزی 97 اورژانس 115 - 1397/01/14
به گزارش وب دا؛ دکتر فرامرز شاهین تعداد مصدومین تصادفی طی این مدت را ۵۵۸ نفر اعلام کرد و افزود: متاسفانه ۱۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
وی، آمار ترومای غیر تصادفی و مسمومیت با مونوکسیدکربن را به ترتیب ۶۰۳ و ۲۰ نفر اعلام کرد.
به گفته دکتر شاهین، ۳۹۵ ایستگاه سلامت طی این مدت در سطح استان به هم استانیان و مسافرین نوروزی خدمت ارائه نمودند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان در ادامه به آمار طرح نوروزی ۹۷ اورژانس ۱۱۵ در ۱۲فروردین اشاره داشت و افزود: در این روز ۱۴۹ ماموریت انجام شد.
دکتر شاهین افزود: علی رغم توصیه های فراوان در خصوص جلوگیری از حوادث جاده ای همچنان ۴۸ نفر در اثر بروز چنین حوادثی در این روز مصدوم شدند.
به گفته وی، خوشبختانه این حوادث فوتی برجای نگذاشت.
دکتر شاهین ، آمار ترومای غیر تصادفی در دوازدهمین روز از فروردین ماه جاری را ۶۵ مورد اعلام کرد و اظهار داشت: تعداد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن نیز ۴ نفر گزارش شد.
وی در ادامه، آمار مراجعین به بیمارستان های استان چهارمحال و بختیاری در روز ۱۲ فروردین را دوهزار و ۹۸ مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۳۷۴ نفر بستری و یکهزار و ۷۲۴ نفر سرپایی مداوا شدند.
به گفته وی، در این روز ۲۵ ایستگاه سلامت در سطح استان فعال و ۱۰ تیم بازدید کننده بهداشتی کار بازدید از پایگاه ها را بر عهده داشتند.