رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر؛ توسعه همهجانبه سلامت با اجتماعی شدن سلامت قابلدستیابی است
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ دکتر حیدر عزیز نژاد افزود: میتوان با تلاش و هماهنگی خانه مشارکتهای مردمی سلامت، شورای پیامگزاران و نخبگان سلامت که سه ضلع نظامنامه شهرستانی سلامت هستند قدمهای اساسی جهت رفع چالشهای نظام سلامت برداشت.
وی افزود؛ توسعه همهجانبه بر اساس سلامتی بوده و این مهم با مشارکت همه ادارات، نهادها، سمنها و بخش خصوصی محقق میشود که این مثلث میبایست به بهترین نحو فعالیت نماید تا به هدف مجمع سلامت شهرستان که همانا اجتماعی شدن سلامت است بتوان دستیافت.
عباس جمشیدی فرماندار شهرستان بوشهر گفت؛ کلیه ادارات و سازمانها میبایست نماینده ثابت خود را با صدور ابلاغ به دبیرخانه مجمع سلامت شهرستان یعنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر معرفی نموده و جلسات شورای پیامگزاران حداکثر بهصورت فصلی یکبار تشکیل و ضمن شناسایی چالشهای مهم سلامت شهرستان و اولویتبندی آنها راهکارهای اجرایی رفع این چالشها را به شورای سلامت شهرستان ارائه تا تصمیمگیریهای لازم به عمل آید.
رییس مرکز بهداشت با تبریک ایامالله دهه فجر عملکرد دهماهه اول سال ۹۸ مرکز بهداشت را بهصورت مختصر بیان داشته و دستیابی به اهداف و انتظارات تعیینشده را مرهون تلاش همکاران حوزه بهداشت و همراهی فرماندار، پیامگزاران و خانه مشارکتهای مردمی سلامت شهرستان دانست.
مهندس حسن فخرایی با اشاره به نقش عوامل اجتماعی سلامت در تامین ۷۵ درصد از سلامت جامعه و همچنین تائید بیماریهای غیر واگیر در بیش از ۷۰ درصد موارد مرگومیر، این امر را مستلزم تغییر رویکرد به سمت عوامل اجتماعی سلامت دانست.
در این جلسه از رییس سازمان ثبتاحوال، آموزشوپرورش شهرستان، فرماندهی اماکن عمومی نیروی انتظامی و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهعنوان سازمانهای حامی سلامت در سال ۹۸ با اهدا لوح تقدیر توسط فرماندار شهرستان قدردانی و بیانیه پایانی دومین مجمع سلامت شهرستان قرائت شد.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI