عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تاکید معاون پرستاری وزارت بهداشت بر لزوم وجود برنامه عملیاتی مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه ها



معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بر لزوم وجود برنامه عملیاتی در دانشگاه های علوم پزشکی برای مقابله با بیماری کرونا ویروس جدید تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر حضرتی در ویدئو کنفرانس نقش پرستاران در شیوع بیماری کرونا ویروس جدید که با توجه به ضرورت آمادگی نظام سلامت کشور و لزوم آگاه سازی کارکنان بهداشتی درمانی با این بیماری در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار شد، به ارائه مطالبی درباره نقش پرستاران در شیوع بیماری کرونا ویروس پرداخت.

همچنین دکتر رضایی به عنوان نماینده دفتر بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره بیماری، تشخیص موارد مشکوک و تماس نزدیک، علایم و نشانه های بیماری، راههای پیشگیری و کنترل توضیحاتی را ارائه داد.

وی یادآور شد: جلوگیری از ایجاد رعب و هراس در پرسنل بهداشتی و درمانی و جامعه بسیار حائز اهمیت است و اطلاعات به دست آمده درباره این بیماری باید بر اساس دستورالعمل های ارسالی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی از ارائه اطلاعات غلط جلوگیری کنند.

در ادامه مستوفیان نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به نقش کنترل عفونت در پیشگیری از این بیماری، درباره نحوه مراقبت از بیماران مشکوک در منزل و نحوه پیشگیری از انتشار بیماری توضیحاتی ارائه کرد.

مستوفیان درباره آنچه که در پیشگیری از این بیماری مهم است گفت: مهم ترین اصل برای جلوگیری از این بیماری، توجه به بهداشت دست و آداب سرفه کردن است.

وی افزود: رعایت احتیاطهای استاندارد و احتیاط های قطره ای، تماسی و احتیاط های هوابرد از جمله مواردی هستند که نقش مهمی در کاهش سرعت انتقال بیماری در بین کارکنان بهداشتی درمانی دارد.

شمسی نصیری سوپروایزر آموزشی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی دکتر مسیح دانشوری درباره این برنامه اظهار کرد: بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در این برنامه که با همکاری معاونت پرستاری و معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پرستاری برای کلیه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، میزبان مدیران پرستاری، سوپروایزران آموزشی و کنترل عفونت و اعضای پرستاری تیم بحران دانشگاه بود.

این برنامه با حضور کارشناسان وزارت بهداشت، کارشناسان کنترل عفونت دانشگاههای ایران، شهید بهشتی و تهران به عنوان تیم علمی برگزار شد.

در پایان این مراسم سوالات و ابهامات ایجاد شده مطرح و توسط تیم برگزار کننده به سوالات پاسخ داده شد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:۷۷۰۳م.ر