عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با خانواده معظم دانشجوی شهید مهدی جامه بزرگ



در هشتمین روز از دهه مبارک فجر رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه  با خانواده معظم دانشجوی شهید  مهدی جامه بزرگ دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  به مناسبت چهل و یکمین سالرزو پیروزی انقلاب اسلامی و در روز وفات حضرت ام البنین (س ) مادر گرامی حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز تکریم مادران شهداء، دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه به همراه کارکنان ستاد شاهد و امور ایثارگران و بسیج جامعه پزشکی به منظور تجلیل از مادر شهید مهدی جامه بزرگ در منزل ایشان حضور یافتند.
در این دیدار مادر گرامی شهید مهدی جامه بزرگ از خصوصیات اخلاقی شهید و توجه ایشان به نظام و انقلاب مطالبی را بیان کرد .
سپس دکتر کوهپایه زاده ضمن اشاره به مقام شامخ شهدا و ضرورت زنده نگاه داشتن یاد و خاطره آنان با اهداء لوح تقدیر از مادر گرامی شهید تجلیل کرد.

زندگی نامه شهید مهدی جامه بزرگ به شرح ذیل است:
نام :مهدی
نام خانوادگی: جامه بزرگ
رشته تحصیلی:دانشجو رشته مدیریت
محل شهادت: تهران
تاریخ تولد:۱۵/۱۰/۴۲
تاریخ شهادت:۱۵/۱۲/۶۶

گفتنی است شهید مهدی جامه بزرگ در دی ماه سال ۱۳۴۳ در شهر آبادان متولد شد. او از همان دوران کودکی و نوجوانی با مجالس عزاداری سیدالشهدا آشنا گردید. بطوریکه در سن نوجوانی در تعزیه ها نقش داماد کربلا حضرت قاسم بن حسن (ع) را بعهده داشت.
شهید در سال ۱۳۵۹ پس از حمله رژیم بعثی به خاک اسلامی کشورمان بهمراه خانواده به تهران عزیمت کرد،  وی در آن سال علی رغم علاقه وافری که به تحصیل داشت جهت تامین آرامش خانواده مشغول به کار گردید. تا اینکه بعد از گذشت یکسال ادامه تحصیلش را بصورت شبانه آغاز کرد تا روزها بتواندبا کسب درآمد به امرار معاش خانواده بپردازد. او به همین منوال مدرک دیپلم خود را گرفت و تلاش خود را برای ورود به دانشگاه آغاز کرد تا اینکه در سال ۱۳۶۵ در رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی  دانشگاه علوم پزشکی ایران شروع به تحصیل نمودند.
مهدی پس از یک سال از تاریخ ورودش در هفدهم دی ماه شصت و شش با یک مراسم فوق العاده ساده ازدواج نمود.
پس از گذشت دو ماه در  صبح پانزدهم اسفند  او خود را برای شهادت آماده کرد، چرا که در همان صبح همسر خود  را به پدرش سپرد  و  از هر دوی  آنها طلب حلالیت کرد و در نیم روز در محل کار موشک بعثی اجازه ادامه حیات  را از او گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل گردید، وی در  این مدت هیچ گاه اجازه نداد اطرافیان مشکلات زندگی  را احساس کنند و همواره تمام هم و غم او خانواده و  راحتی آنان بود. بطوریکه در انتهای زندگی همانند نقش دوران نوجوانی خود حضرت قاسم (ع) وی نیز زندگی مشترک خود را شروع  نکرده به پایان رسانید. روحش شاد و  یادش گرامی باد.
وقتی صدای پای بهمن از کوچه پس کوچه های خاطره ها به گوش تو می رسد. گویی شهیدانند که آمده اند برای بیعت دوباره برای هشدار و تذکر و بیداری . بهمن که از راه می رسدشهیدان پیمان نامه ی خونین شهادت را برای تجدید امضای تک تک ما می آورند تا فراموش نکنیم که باغبان لاله ها امام مهربان بود و سایبان لحظه ها، نگاهش هنوز هم نگران باغمان است. هر بهمن امام است که دوباره بر بال ملائک به دیدارمان می آید و کوچه های باغمان را پر از نسترن و نیلوفر می نماید. گام هایش همه جا یاس می کارد و گل محمدی به خانه ها هدیه می کند.
بهمن همیشه در راه است.