عمومی | دانشگاه تهران

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین پردیس البرز دانشگاه تهران و موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس البرز ، این تفاهم‌نامه همکاری با اهداف ایجاد ارتباط نظام‌مند برای بهره‌گیری توان علمی، اداری، مدیریتی و مالی طرفین، همکاری در زمینه دانشگاه‌پژوهی، تسهیل زمینه‌های مشترک همکاری و کوشش برای ارتقا سطوح کارکردی و ساختاری دو طرف در حوزه‌های مختلف، ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ بین دکتر یونس نوربخش، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران و دکتر نسرین نورشاهی ، رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی به امضا رسید.
در ابتدای این جلسه دکتر یونس نوربخش، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران، با تبیین اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در پردیس گفت: «پردیس البرز با بهره‌‌مندی از حضور استادان مطرح دانشگاه تهران در جهت ارتقا کیفیت در شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی تلاش می‌کند. در حال حاضر تعداد ۲۰۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی در بیش از ۷۰ رشته تحصیلی در پردیس مشغول به تحصیل هستند».
وی افزود: «تلاش پردیس برای ارتقا کیفیت منجر شده تا در سال جاری با رشد قابل توجه تقاضا برای ادامه تحصیل در پردیس از طریق آزمون سراسری مواجه شویم ».
دکتر نوربخش، تصریح کرد: «ما در پردیس البرز سعی کرده‌ایم تا علاوه بر رعایت استانداردهای آموزشی و پژوهشی و هم‌چنین جذب دانشجویان خارجی در جهت ارتقا بین‌المللی شدن پردیس با انجام برخی اقدامات مانند ارائه وام‌های دانشجویی، حمایت از مقالات برتر، حمایت از دانشجویان جهت عضویت در انجمن‌های علمی، ایجاد انجمن فارغ‌التحصیلان و بنیاد حامیان پردیس البرز، الگویی موفق و قابل مطالعه از یک دانشگاه خودگردان ارائه کنیم».
رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران، در ادامه خاطر نشان کرد: «نوآوری و تفکر خلاقانه در پردیس به همراه چابکی و انعطاف معطوف به هدف سبب شده است تا دو ماموریت ایجاد میان رشته‌ای‌ها در دانشگاه تهران و نیز سوق‌دادن رساله‌ها و پایان نامه‌های دانشجویی به سوی تقاضا محوری به این پردیس محول شود».
وی با اشاره به ظرفیت‌های ساختاری و سیاست‌گذاری در موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی تاکید کرد: «باید به جای جزیره‌ای کار کردن و سیاست‌گذاری‌های یکنواخت و تجویز نسخه‌ای واحد برای همه پردیس‌های خودگردان، به صورت شبکه‌ای و هم‌افزا و با توجه به تفاوت‌ها و نقاط قوت برای تحقق اهداف بلند توسعه آموزش عالی کشور گام برداشت».
دکتر نسرین نورشاهی ، رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، نیز ضمن تشکر از دکتر نوربخش گفت: «ارزشمندترین بازخورد فعالیت‌های ما، اعتماد دانشگاه‌ها است. اصولاً هویت موسسه در ارتباط با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شکل می‌گیرد. تخصص آموزش عالی تخصص شناخته شده‌ای نیست، این حوزه تازه متولد شده است. ما قریب به ده سال است که بر روی این موضوع کار می‌کنیم درحالیکه این موضوع از پنجاه سال پیش در آمریکا شروع شده است».
وی افزود: «از جمله فعالیت‌هایی که در موسسه انجام می‌گیرد، می‌توان به موضوع دانشگاه‌پژوهی، برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی در آموزش عالی در حوزه‌های مختلف، مبادله فرصت‌های مطالعاتی، انجام پروژه‌های مشترک و پروژه‌های کنسرسیومی اشاره کرد».
دکتر نورشاهی ، بر استفاده از ظرفیت‌های طرفین جهت همکاری‌های دانشگاه‌پژوهی تاکید کرد و گفت: «حوزه نظر و نظریه‌پردازی برای حال و آینده نظام آموزش عالی ایران و حوزه عمل در سیاست‌گذاری و دانشگاه‌داری در کنار یگدیگر و با تعریف طرح مشترک می‌تواند موجب خلق تاثیرات مهمی در آینده قرار بگیرد».