عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم

۸ پروژه بهداشتی درمانی در قم به بهره برداری رسید





همزمان با ایام الله دهه فجر

۸ پروژه بهداشتی درمانی در قم به بهره برداری رسید

طی مراسمی با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، هشت پروژه بهداشتی درمانی همزمان با ایام الله دهه فجر در قم به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
این پروژه ها شامل افتتاح فاز نخست کلینیک ویژه بیمارستان نکویی هدایتی فرقانی، بخش گردشگری سلامت بیمارستان فرقانی و بیمارستان شهید بهشتی، افتتاح خانه بهداشت روستاهای ونارچ، جنداب و سنجگان، راه اندازی دستگاه ماموگرافی بیمارستان شهید بهشتی و راه اندازی دستگاه اکو قلب نوزاد و جنین بیمارستان ایزدی می شود.

این پروژه ها با هزینه ای بالغ بر ۱۹۰ میلیارد ریال به صورت کامل به بهره برداری رسیده و به مردم خدمات رسانی می کنند که با راه اندازی آنها برای ۱۳۰ نفر نیز اشتغالزایی ایجاد شد.

دکتر محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، در آیین افتتاح این پروژه ها گفت: راه اندازی کلینیک ویژه از جمله پروژه هایی است که فاز نخست آن در ۵ هزار و ۲۶۰ متر راه اندازی شده و ۱۵۰ هزار میلیارد ریال نیز اعتبار برای آن هزینه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن قدردانی از تلاش های خیرین در کمک به احداث این مرکز گفت: امیدواریم با تلاش های خیرین شاهد افتتاح بخش های دیگر کلینیک بیمارستان نیز باشیم تا بتواند به عنوان یک محل مناسب در اختیار همشهریان قرار گرفت.

وی گفت: یکی از تاکیدهای صورت گرفته موضوع راه اندازی بخش IPD (گردشگری سلامت) در قم بود که در دو بیمارستان فرقانی و شهید بهشتی این بخش راه اندازی و با ۱۷ تخت خدمات رسانی می کند.

دکتر قدیر گفت: پروژه های بهداشت و درمان تنها در شهر قم نبود و سه پروژه نیز تحت عنوان پروژه های خانه بهداشت در روستاهای جنداب، ونارچ و سنجگان افتتاح و به بهره برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همچنین افتتاح دستگاه ماموگرافی بیمارستان شهید بهشتی و دستگاه اکوی قلب جنین و نوزاد بیمارستان ایزدی نیز از دیگر پروژه هایی است که همزمان با ایام الله دهه فجر به بهره برداری رسید.
وی تاکید کرد: سیاست ما بر این است که فقط پروژه هایی را به بهره برداری برسانیم که به صورت کامل افتتاح شده باشند که با اقدامات جهادی شاهد راه اندازی این مراکز بودیم.

دکتر قدیر با اشاره به اهمیت کمک خیرین به حوزه بهداشت و درمان گفت: با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان، دولت نمی تواند به تنهایی در حوزه بهداشت و درمان اقدام کند و با کمک خیرین می توانیم در راستای خدمات رسانی به مردم گام برداریم.

دکتر حامد شفیعی نیز در این جلسه گفت: راه اندازی این کلینیک با اقدامات شبانه روزی همکاران انجام شد که با پشتیبانی خیرین محترم همراه بود که شاهد راه اندازی و خدمات رسانی به مردم هستیم.

رئیس بیمارستان نکویی هدایتی فرقانی گفت: این بیمارستان پتانسیل های بسیاری دارد و با توجه به قرار گرفتین در موقعیت خاص شهری قم، در تلاش هستیم روز به روز این ظرفیت را افزایش دهیم.