مردم و هنرمندان ایران مدافع صلح و دوستی اند
.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ، گروه هندی «جای جا گات» که با هدف صلح جهانی و کاهش خشونت در جهان طی یک برنامه یکساله از دوم اکتبر همزمان با سالروز تولد گاندی با پیام صلح و دوستی بین ملت ها از هند به سمت ژنو( مقر سازمان ملل ) سفر می کنند امروز «چهارشنبه » از گروه پژوهشی هنر های سنتی پژوهشگاه بازدید و از نزدیک با فعالیت هنرمندان این مرکز آشنا شدند .
سید عبدالمجید شریف زاده در آغاز با خوشامد گویی به گروه هندی گفت: گروه پژوهشی هنر های سنتی پژوهشگاه ،مجموعه ای است که چکیده ای از هنر های سنتی ایران را به نمایش می گذارد و هنرمندان زیادی در این مجموعه مشغول فعالیت هستند .
او بیان این نکته که گاندی در تمام دنیا شناخته شده است و نیازی به معرفی ندارد خاطرنشان کرد :ایران و هند در دوره های مختلف ارتباط عمیقی داشته اند .
شریف زاده با اشاره به فعالیت های هنری که در مجموعه گروه پژوهشی هنر های سنتی صورت می گیرد اظها رداشت : زبان ما زبان هنر است و زبان هنر زبان زیبایی و صلح است .
او خطاب به اعضای گروه «جای جا گات» گفت : شما حامل این پیام از سوی ما برای جهان باشید که مردم ایران و خصوصا هنرمندان ایران مدافع صلح و دوستی هستند .
در ادامه آشوک عضو گروه هندی «جای جا گات» با بیان اینکه این گروه با هدف صلح جهانی از دوم اکتبر همزمان با سالروز تولد گاندی مسیر هند تا ژنو را طی می کند تصریح کرد : نه تنها هند بلکه تمام دنیا جشن ۱۵۰سالگی گاندی را جشن می گیرند .
او افزود: گاندی به عنوان یک انقلابی ضد خشونت در دنیا معروف شد و ۷۰سال پیش استقلال را بدون اعمال خشونت به هند آورد .
آشوک صلح جهانی ، برقراری عدالت و آزادی را از اهداف این گروه دانست و افزود: مشترکات تمدنی و فرهنگی هند با سایر کشور ها بعد از این سفر در ژنو (مقر سازمان ملل) مطرح می شود .
وی در پایان هدف این گروه را همکاری دوستانه و برادرانه نه صرفا تحت لوای پرچم هند و ایران اعلام کرد .
در ادامه بازدید گروه «جای جا گات» از کارگاه های هنر های سنتی طی نشستی با حضور هنرمندان و مسئولان این مرکز به بیان نقاط مشترک فرهنگی پرداختند .