ارایه طرح حفاظتی برای چنار هزار ساله نطنز
.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ، ماندانا طیبی کارشناس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار فرهنگی –تاریخی امروز «سه شنبه» با اعلام این خبر گفت : پیرو برگزاری نشست «معرفی، شناخت و حفاظت درختان کهن سال » در پژوهشگاه ،مصطفی خوشنویس کارشناس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور به دعوت پژوهشکده حفاظت و مرمت از درختان کهنسال شهرستان نطنز بازدید کرد .طیبی با بیان اینکه این بازدید بیشتر به جهت بررسی شرایط در خت کهنسال واقع در مرکز محله رهن نطنزصورت گرفت تصریح کرد : این درخت در کنار مسجد جامع رهن و بر روی مسیر قنات قرار گرفته و از نکات قابل توجه درباره چنار رهن، میتوان به قدمت حدود ۱۰۰۰ ساله و عظیم الجثه بودن آن اشاره کرد.
این کارشناس افزود : داخل این چنار که در تاریخ۹/۱۱/ ۱۳۹۷ با شماره ۴۹۹ به ثبت ملی رسیده به قطر حدود ۵ متر از بالا تا پائین خالی بوده که این خود بر جذابیت آن افزوده است.
او در پایان گفت : در ادامه این بازدید طی هماهنگی های انجام شده با اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نطنز تعدادی دیگر از درختان کهنسال این شهرستان نیز مورد بازدید و بررسی قرار گرفتند و در نهایت مقرر شد گزارش آسیب شناسی و ارائه طرح حفاظتی برای درختان یاد شده توسط مصطفی خوشنویس به اداره میراث فرهنگی نطنز ارایه شود.