عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کردستان

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز پدر

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز پدر پنجشنبه، 9 فروردین 1397

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پیامی ولادت مولای متقین حضرت علی (ع) و روز پدر را به تمامی   همکاران به ویژه آقایان تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در این پیام آورده است:

13 رجب المرجب روز میلاد مولود کعبه حضرت علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و ولایت و اسوه ایمان، شجاعت، شهامت، اخلاص است، یگانه مردی که در خانه کعبه چشم به جهان گشود و در خانه خدا نیز به رستگاری و لقای معبود رسید.

زندگی این امام بزرگوار سرشار از پند و عبرت و درس بندگی و ایثار برای همه ماست و امیدوارم بتوانیم در تمامی مراحل زندگی رفتار، کردار، گفتار و اعمال خود علی گونه باشیم.

اینجانب برخود لازم می دانم سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را صمیمانه به جامعه دانشگاهی به خصوص، اساتید، کارمندان و دانشجویان محترم دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبریک و تهنیت عرض کرده و ضمن آرزوی توفیق و سلامتی برای همه عزیزان، امیدوارم با استعانت از خداوند منان، با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی امیر مومنان حضرت علی (ع) و ائمه اطهار (ع) در تمامی مراحل و ابعاد زندگی و در خدمتگزاری به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی کوشا باشیم.