عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

انجام 2 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 همدان


رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان از انجام 2 هزارماموریت توسط اورژانس 115 استان همدان از ابتدای طرح سلامت نوروزی خبر داد.

حبیب معصومی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از انجام 2 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 استان همدان از ابتدای طرح سلامت نوروزی خبر داد و اظهار کرد: 381 مورد ماموریت مرتبط با حوادث ترافیکی در این مدت انجام شده است.

وی با اشاره به یک‌هزار و 581 مورد ماموریت غیر ترافیکی توسط 115 استان همدان، گفت: از ابتدای طرح نوروزی اورژانس 980 مددجو و مصدوم به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی همدان با بیان اینکه 413 مصدوم تصادفات و 567 نفر مدجویان غیر تصادفی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند، خاطرنشان کرد: تعداد فوتی‌ها تا 9 فروردین امسال 44 نفر بوده‌اند که هشت نفر مرتبط با حوادث ترافیکی و 36 نفر غیر ترافیکی بوده‌اند.

وی با تاکید به اینکه ماموریت‌های اورژانس هوایی از ابتدای تاسیس در همدان به رقم 196 رسیده که طی ایام طرح سلامت نوروزی پنج ماموریت هوایی ثبت شده است، افزود:  بر اساس موارد ثبت شده در سامانه پایش مراقبت‌های درمانی تا نهم فروردین 58 هزار و 150  نفر به اورژانس مراکز درمانی استان مراجعه که 50 هزار و  861 مورد سرپایی و 7 هزار و 235 نفر بستری در بخش اورژانس بوده‌اند.

معصومی بیان کرد: طی طرح سلامت نوروزی 10 ایستگاه سلامت در دانشگاه همدان فعال بوده که روزانه صد مراجعه سرپایی داشته‌اند.