جلسه هماهنگی و بررسی وضعیت باغ گیاه شناسی زاگرس خرمآباد در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان برگزار گردید
روز دوشنبه هفتم بهمن ماه سال جاری جلسه هماهنگی و بررسی وضعیت باغ گیاه شناسی زاگرس خرمآباد به ریاست دکتر عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان و حضور مسئولان و مدیران استانی در محل سالن جلسات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان برگزار گردید.
دکتر سپهوند رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ضمن خوشامدگویی به مسئولان و مدیران استانی گزارش مصوری از فعالیت های عمرانی و پروژه های تحقیقاتی در دست اجرا در باغ گیاهشناسی زاگرس را ارئه نمود.
دکتر بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان پروژه باغ گیاهشناسی را اقدام ارزندهای عنوان کرد و ادامه داد: باغ گیاهشناسی زاگرس یک بانک ژن بسیار مرغوب است که در استان احداث شده و به توسعه منطقه و فضای سبز کمک میکند.
دکتر عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان کاربرد اصلی باغ تحقیقات گیاهشناسی را آموزشی بودن این مجموعه عنوان کرد و گفت: باغ تحقیقات گیاهشناسی از کارهای ماندگار استان است.
وی همچنین گفت: باغ گیاهشناسی زاگرس خرمآباد از طرحهایی است که تاکنون اقدامات خوبی در محیط آن انجام گرفته و پیشرفت قابل قبولی داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه هدف پرورش و احیا رستنیهای منطقه زاگرس در این مرکز بهعنوان کانون گیاهان بومی لرستان و مجموعهای برای نمایش آنها به عموم مردم است، عنوان کرد: در این مرکز انواع گیاهان و روییدنیهای حوزه زاگرس و گیاهانی که در گذشته کشت میشدهاند و اکنون کمیاب و نایاب شدهاند، وجود دارد که نشان از اهمیت و نیاز به وجود چنین مجموعهای بدیهی است.
عبداللهی خاطرنشان کرد: تکمیل این مجموعه اهدافی مانند رونق گردشگری، ایجاد اشتغال و ذخیره گیاهان محلی را دنبال دارد.
وی با بیان اینکه مجموعه باغ تحقیقات گیاهشناسی بهعنوان قطب پژوهش و آموزش منابع طبیعی زاگرس در موضوعات آموزشی خواهد بود، گفت: باغ تحقیقات گیاهشناسی زاگرس یکی از کارهای ماندگار استان است.
عبداللهی ادامه داد: علاوه بر کاربردهای تحقیقاتی، گردشگری و اقتصادی میتوان جنبه آموزشی این مجموعه را اصلیترین کاربرد این مجموعه عنوان کرد.
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان