عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)

برگزاری کارگاه آموزشی تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک در روستای میقان شاهرود

به گزارش روابط عمومی مرکز، در راستای تفاهم نامه مشترک برنامه اجرایی طرح آموزش مهارتی بهره برداران ویژه جامعه عشایری منعقده بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان امور عشایر ایران، کارگاه آموزشی تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) و با همکاری اداره امور عشایری شهرستان شاهرود، در مورخه ۲/۱۲/۱۳۹۸ برای ۱۰۵ نفر از جامعه عشایری روستاهای بسطام شاهرود در محل روستای میقان برگزار گردید. در این کارگاه در خصوص آشنایی با بهداشت نگهداری محصولات لبنی، شناخت بیماریهای شایع شیر و محصولات لبنی، روشهای پیشگیری و کنترل میکروب ها و باکتری ها در تولید محصولات لبنی، آشنایی با نحوه نگهداری محصول لبنی سالم و ارگانیک، آشنایی با بازار فروش محصولات لبنی سالم و ارگانیک و تجهیزات مورد نیاز در تولید محصولات لبنی سالم و ارگانیک توضیحات مفصلی  توسط مدرسان دوره خانم شهروی و آقای جعفرآبادی برای فراگیران ارائه گردید. در ادامه نحوه تهیه چندین نوع محصولات لبنی شامل کره، پنیر، آروشه، لور، روغن زرد....بصورت عملی برای فراگیران انجام گردید.