عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

ششمین جلسه قرارگاه رصد، پایش،عرضه و مصرف دارو و ملزومات پزشکی


ششمین جلسه قرارگاه رصد،پایش،عرص ومصرف دارو و ملزومات پزشکی با هدف بررسی کمبودها و رفع مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی استان، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد .

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر ایرج خدادادی مدیر قرارگاه رصد و پایش در این جلسه هدف از برگزاری ششمین جلسه قرارگاه استانی رصد و پایش مستمرعرضه دارو و ملزومات پزشکی را بررسی مشکلات گزارش شده از مراکز درمانی، بررسی مشکلات بیمه شدگان مراجعه‌کننده به برخی از بیمارستان‌های غیردانشگاهی از نظر تامین دارو و ملزومات پزشکی و همچنین بررسی آخرین وضعیت تامین دارو و ملزومات پزشکی در سطح استان عنوان کرد.

دکتر محسن ریحانی مدیر نظارت بر دارو و ملزومات پزشکی استان نیز اظهار داشت: مشکلات و کمبودهایی که در مراکز درمانی مورد بررسی واقع شده است مربوط به آنژیوکت‌های ایرانی است که با توجه به وجود مصوبه در این زمینه مشکلی نداریم.

سپس دکتر مرضیه مساعد مدیر نظارت بر داروی استان به نمونه‌هایی از اقدامات دارویی و درخواست‌های بیماران پرداخت و گفت: در خصوص مدیریت درست انسولین در برخی از داروخانه‌ها به نظر می‌رسد در استان همدان مشکل جدی در این زمینه وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در زمینه انسولین‌های قلمی که با هماهنگی بیمه‌ها داده می‌شود وانسولین‌ها به صورت آزاد در داروخانه‌ها به فروش نمی‌رسد مشکلی وجود ندارد ولی باید توجه داشت بیمارانی که مورد تائید سازمان‌های بیمه گذار هستند چنانچه با مشکلی جهت دریافت انسولین برخورد کنند با مراجعه به معاونت غذا و دارو و تائید داروی انسولین آنها مشکل آنها رفع خواهد بود به شرطی که سقف انسولین دریافتی آنها در ماه طبق استاندارد تعریف شده باشد.

دکتر مساعد در ادامه به برخی از کمبود‌های دارویی در استان اشاره کرد و گفت: درصورتی که مشکلاتی نظیر کمبود داروهای خارجی در استان وجود داشته باشد بیماران می‌توانند با استفاده  از داروهای ایرانی این مشکل را رفع نمایند و پزشکان نیاز است که در نسخ دارویی خود بیشتر داروهای تولید داخل را تجویز نمایند.

در این نشست درخصوص داروهای تک‌نسخه‌ای و رفع مشکل از سوی داروخانه‌ها، کمبودهای دارویی، رفع کمبود‌های ملزومات و تجهیزات پزشکی و بررسی آخرین وضعیت تآمین دارو و ملزومات پزشکی در سطح استان، داروهای کمیاب و تک‌نسخه‌ای عدم لغو قرارداد بیمه‌ای داروخانه هلال احمر بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است در این جلسه که در دفتر ریاست دانشگاه با حضور معاونت‌های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دکتر فریبرز نیاستی، معاونت‌های درمان و غذا و داروی دانشگاه، مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی استان دکتر محسن ریحانی، رئیس مرکز بهداشت استان دکتر مجتبی هوشمندی، مدیر کل بیمه تامین اجتماعی استان علی فخاری، نماینده استانداری دکتر علیرضا صفری، مدیر کل بیمه سلامت استان دکتر سعید فرجی، رییس انجمن داروسازان استان دکتر جهانشاهی، مدیر حراست دانشگاه مهندس هاشم شیرین‌دخت، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه مهندس امین بیگلرخانی و سایر میهمانان برگزار شد هریک از شرکت کنندگان پیرامون مسائل مطرح شده به نوبت به بحث و بررسی پرداختند.