عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

جایزه مقاله برتر پانزدهمین همایش سم‌شناسی سراسری ایران در بخش غذا به یک دشتستانی رسید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ سکینه غلامی دویره گفت: مهندس طاهره خلیفه در مطالعه خود به بررسی خصوصیات ترکیبی غذایی و دارویی جلبک سارگاسوم خلیج‌فارس پرداخته است.
وی تصریح کرد: جلبک سارگاسوم دارای ترکیبات بسیار مغذی بوده که می‌تواند در صنایع غذایی، دارویی و همچنین درمان بیماری‌ها از آن استفاده کرد. باید یادآور شد استفاده از این جلبک نیاز به مطالعات بیشتری توسط متخصصین در این زمینه دارد.
غلامی افزود: این مطالعه به راهنمایی دکتر محبی پژوهشگر مرکز تحقیقات زیست‌فناوری دریایی خلیج‌فارس وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر انجام‌شده است.
با توجه به موقعیت جغرافیایی بوشهر و دارا بودن منابع غنی و ارزشمند دریایی و امکان تبدیل و بهره‌مندی از این منابع بی‌پایان در بسیاری از زمینه‌ها (دارو، غذا، درمان و صنایع مختلف) که خود در رفع بسیاری از نیازهای انسانی و اقتصادی کشور کمک شایانی است انتظار می‌رود که تمرکز بیشتری بر مراکز پژوهشی تحقیقاتی و همچنین پرورش استعدادهای بالقوه استان در این زمینه‌ها صورت گیرد.
انتهای پیام/ ۳۰۳۰/س.غ

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI