عمومی | بنیاد ملی نخبگان

نشست هماهنگی هسته‌های نخبگانی طرح شهید احمدی‌روشن برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامه زمینه‌سازی برای عملیاتی‌شده ایده‌های نخبگانی و توانمندسازی مستعدان‌برتر در حوزه‌های عملیاتی در قالب کار گروهی، طرح شهید احمدی‌روشن در استان یزد اجرا می‌شود.

در همین راستا، مراسم افتتاحیه و اولین نشست هماهنگی هسته‌های دانشجویی مسئله‌محور طرح شهید احمدی‌روشن با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان یزد، اساتید خبره و همکاران طرح برگزار شد.

در این نشست، سیدمهدی کلانتر؛ رئیس بنیاد نخبگان استان یزد ضمن تبریک به همکاران حاضر در این دوره، گفت: با توجه به اینکه طرح‌های مصوب در این دوره، نیازمند بکارگیری دانشجویان با دسته‌های مختلف است؛ ضرورت دارد بر اساس معیارهای اولیه در بعضی از رشته‌های مورد نیاز که خلاء وجود دارد، درخواست شود تا در صورت امکان برای رشته‌های مورد نیاز فراخوان مجدد از طریق بنیاد نخبگان استان به دانشگاه‌ها صورت گیرد تا در صورت داشتن معیار اولیه (مثلاً ۵ درصد رشته‌ها) به طرح‌های مصوب افزوده شود و به تحقق اهداف طرح شهید احمدی روشن کمک شود.

لازم به ذکر است، در این نشست اساتید خبره و مستعدان همکار طرح پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کردند.