عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

متخصص قلب و عروق: بیماریهای قلبی عروقی به یک بحران تبدیل شده است



پروفسور معصومعلی معصومی  متخصص قلب و عروق با بیان اینکه ۴۵ درصد جامعه در معرض بیماریهای قلبی و عروقی هستند، گفت: باید در مراکز بهداشتی مرکز مقابله با بیماری های قلبی و عروقی راه اندازی شود.

وی افزود: طبق قانون اگر یک موضوع ۱۰ درصد جامعه را تحت تاثیر قرار دهد شرایط بحرانی می شود و اکنون بیماری های قلبی و عروقی در جامعه به یک بحران تبدیل شده است.

دکتر معصومی تاکید کرد: هم اکنون سن سکته قلبی به سنین جوانی رسیده که این موضوع می طلبد برای مقابله با این بحران چاره اندیشی شود.

وی سپس بیماریهای قلبی و عروقی را به سه دسته بیماریهای مادرزادی، رماتیسمی و کرونری(بیماریهای انسدادی رگ های قلب) تقسیم بندی کرد و افزود: بیماریهای مادرزادی اجتناب ناپذیر است، اما میزان بیماریهای رماتیسمی با درمان گلودردهای دوران کودکی تقریبا ریشه کن شده است.

دکتر معصومی اضافه کرد: مشکل اصلی در ارتباط با بیماریهای قلبی و عروقی به بیماریهای کرونری مربوط می شود که با سبک زندگی افراد ارتباط مستقیم دارد.

وی با هشدار در مورد مصرف زیاد شیرینی ها، از مردم خواست مصرف این نوع خوراکی ها را کاهش دهند.

دکتر معصومی گفت: همچنین توصیه می شود خانواده به هیچ عنوان روغن جامد مصرف نکنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ابرازنگرانی از گرایش جامعه به گیاه درمانی، در مورد خطرات این روش هشدار داد.

دکتر معصومی در ادامه با تاکید بر اینکه اولین علامت بیماریهای قلبی و عروقی فشار خون بالا است، از مردم خواست تا فشار خون خود را کنترل کنند.