عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

سطح علمی هر دانشگاه با پژوهش و آموزش آن شناخته می شود - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹


به گزارش وبدا جهرم؛ بی شک پژوهش مهم‌ترین رکن در تحقق دانایی جامعه و زمینه‌ساز توسعه است.  بسیاری از مسائل  در زمینه های مختلف علمی با پژوهش گره گشایی شده است. این مهم به دست پژوهشگرانی بوده که تمام تلاششان را بر آن گذاشته تا بتوانند تحولی نوین در دانش در راستای خدمت به بشر داشته باشند. حال سراغ یکی از اساتید دانشگاه رفتیم  که سه سال پیاپی به عنوان پژوهشگر برتر شناخته شده است. وی عضو هیآت تحریریه و از داوران سه ژورنال داخلی و خارجی است و بیش از ۲۰ دعوتنامه از کنگره های خارجی در سه سال گذشته داشته است.

نامش فریدون کاوسی و متولد شهرستان خفر است. وی دانش آموخته رشته علوم تشریحی و دارای مدرک دکترا PHD است.  محل تحصیل وی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شیراز و اصفهان بوده است. سابقه فعالیت او به عنوان مربی ۲۰ سال و  از ۵ سال گذشته تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه علوم پزشکی جهرم  مشغول به خدمت است. وی دارای سه تالیف کتاب است.


او از علاقه اش به پژوهش و فعالیت در این زمینه می گوید:  پویایی مهم ترین دلیلی است که موجب شده من به پژوهش علاقمند باشم. انجام فعالیت های پژوهشی و جمع آوری اطلاعات جدید در راستای حل مسائل باعث می شود که به این کار علاقمند باشم.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش  می گوید: امروزه درمان بسیاری از بیماری ها آسان و ممکن شده که این امر به خاطر پژوهش های بوده که  در دنیا صورت گرفته است.  وجود اعمال جراحی آسان با شیوه های نوین نتیجه پژوهش هایی است که اندک اندک جمع شده و تبدیل به یک انقلابی در درمان شده است.



وی با اشاره به تالیف ۳ کتابش که هر کدام  متفاوت و در زمینه خود منحصر به فرد است می گوید: کتاب آناتومی قلب به زبان شعر، کتاب خداشناسی از دیدگاه علوم تشریحی و کتاب آناتومی انسان با بیش از ۷۰۰ عکس رنگی از تا لیفات من است.

وی می گوید: تنها فردی هستم  که  قسمتی از آناتومی ( آناتومی قلب) را به شعر نوشتم و کتاب خداشناسی از دیدگاه علوم تشریحی کتابی است که خداشناسی را با عینک پزشکی مورد مطالعه قرار داده است.

وی  در سه سال گذشته دارای ثبت بیش از ۲۰ مقاله PUBMED و ISI بوده و در زمینه حوزه مطالعاتی و تحقیقاتی خود می گوید: زمینه تحقیقاتی من اپی ژنتیک و سرطان است. این رشته تحقیقی، اعمال اثر بر روی ژن های سرکوب کننده سرطان دارد. بیش از ۷۰۰ ژن سرکوب کننده سرطان شناسایی شده که در حالت نرمال از سرطانی شدن سلول جلوگیری می کنند. در صورتیکه این ژن ها خاموش شوند و بیان نگردند سلول ها بی رویه تکثیر و سرطانی می شوند.

در ادامه بیان می کند:  برای این منظور سلول های سرطانی از انستیتو پاستور تهران خریداری و بر روی آن کار تحقیقی انجام می دهیم این نوع درمان اپی ژنتیک و یک روش جدید است و مقالات آن را به راحتی می توان چاپ کرد.

وی در توصیه به دانشجویان برای انجام کار پژوهشی می گوید: کار پژوهشی مانند درخت نخل است. دیر ثمر می دهد اما ثمره خوبی دارد. انجام کارهای پژوهشی علاوه بر حل مشکلات دارای اجر معنوی است. کار پژوهش و ثبت آن  موجب می شود که پژوهشگر دارای رزومه جهانی شود و  کارنامه تایید شده برای کار کردن داشته باشد.

وی در پایان از رئیس و مسئولین دانشگاه برای انتخاب وی به عنوان پژوهشگر برتر تشکر و قدردانی کرد.