بازدید رئیس دانشگاه ایران از کلینیک مغز و شناخت و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از کلینیک مغز و شناخت و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این بازدید با حضوردکتر خرازی دبیر ستاد علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر جغتایی رئیس دانشکده فناوری نوین، دکتر موسوی مشاور رئیس دانشگاه، دکتر مظاهری نژاد معاون آموزشی و هیئت همراه مورخ ۲۸ دی ماه انجام شد.
این بازدید در راستای توسعه برنامه علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام گردید.
دکتر کوهپایه زاده در حاشیه این بازدید عنوان نمود: هدف از این بازدیدها توسعه ارتباط علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با این مراکز است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: یکی از برنامه اصلی ما ، راه اندازی شتاب دهنده و مرکز رشد علوم اعصاب با مشارکت پژوهشکده علوم شناختی در محل کلینیک مغز و شناخت می باشد .
وی با تاکید بر ایجاد و توسعه انیستیتو ها ، افزود: همچنین در نظر داریم از بخشهای مختلف و آزمایشگاه های این مراکز در راستای توسعه مباحث آموزشی و پژوهشی جهت اساتید و دانشجویان استفاده نماییم و در مسیر پیشبرد اهداف با همکاری بین بخشی ، برنامه های مدون و تقویت شده ای را طراحی نماییم.
گفتنی است: کلینیک فوق تخصصی مغز و شناخت به همت پژوهشکده علوم شناختی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ اول آبان ماه ۱۳۹۵ آغاز به کار کرد. اعضای شورای راهبردی کلینیک مغز و شناخت: دکتر کمال خرازی، دکتر محمد تقی جغتایی، دکتر علیرضا مرادی، دکتر پژمان عاطفی منش، دکتر پیمان حسنی ابهریان و سینا توکلی هستند و کلینیک مغز و شناخت با همکاری و نظارت مستقیم اساتید برجسته حوزه توانبخشی شناختی از دانشگاه های علوم پزشکی معتبر شهر تهران به ویژه دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه آموزش عالی علوم شناختی، راهبری و هدایت می شود.
لازم به ذکر است :
آزمایشگاه ملّی نقشه برداری مغز هم به منظور پاسخگوئی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ی ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش بنیان و روزامد در حوزه علوم و فناوریهای شناختی ایجاد شده است،که به صورت هیئت امنایی اداره شده و یک موسسه ی ملّی است که در اختیار همه دانشگاهها و محققان کشور قرار خواهد داشت. تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه که در طی چندین جلسه، توسط هیئتی مرکب از متخصصان و اساتید داخلی و خارجی تعیین و نسبت به سفارش و تهیه ی آنها اقدام گردید؛ شامل دستگاه های تصویربرداری تشدید مغناطیسی ۳ تسلا، تحریک غیرتهاجمی مغزی ( TMS و TCS سازگار با MRI)، الکتروانسفالوگرافی ( شامل سیستم سازگار با MRI) و طیف نگاری کارکردی مادون قرمز نزدیک( FNIRS) می باشند. این آزمایشگاه همچنین مجهز به امکانات پیشرفته ی پردازش داده ، تصاویر و سیگنال و همچنین ارزیابی شناختی است.
تهیه خبر: رهنورد