کارگاه دانشافزایی بینالملل در دانشگاه رازی برگزار شد
کارگاه دانشافزایی بینالملل در دانشگاه رازی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، کارگاه دانشافزایی بینالملل با همکاری مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی و مدیریت طرح و برنامه دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی، ۲۳ دی ماه ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی برگزار شد.
در ابتدا، دکتر هادی حجاریان مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه رازی، ضمن خیرمقدم به اساتید شرکت کننده و مدرسان مدعو، طی سخنانی اظهار داشت: در این کارگاه، اساتید شرکت کننده با نحوه کار و عملکرد معاونت علمی ریاست جمهوری در بخش جذب نخبگان، طرحها و... آشنا میشوند.
ایشان بیان داشت: کارگاه دانشافزایی بینالملل فرصتی بسیار مفید برای اعضای هیات علمی و در ابعاد وسیعتر برای دانشگاه رازی در زمینههای مختلف از جمله جذب حداکثری تسهیلات است که میتواند ثمرات بسیار خوبی داشته باشد.
دکتر حجاریان عضویت دانشگاهها در مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را دارای مزایای بسیار دانست و افزود: عضویت دانشگاهها در این مرکز ساده نیست و منوط به شرایط خاص با در نظر گرفتن یک سری ممیزیها و بررسیها میباشد.
در ادامه دکتر شفیعپور معاون مدیر کل دفتر تبادل فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری طی سخنانی به ارائه توضیحاتی در خصوص ساختار سازمانی این معاونت پرداخت و اظهار داشت: این معاونت با داشتن مجموعهای فعال و توانمند عهدهدار سیاستگذاری و مدیریت کلان اکوسیستم فناوری و نوآوری در کشور است.
ایشان معاونت سیاستگذاری و توسعه، معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه و معاونت نوآوری و تجاریسازی را سه معاونت زیرمجموعه در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: مرکز طرحهای کلان در این مجموعه به دنبال انجام پروژههای کلان در سطح ملی است که منافع عمومی را در پی دارد.
دکتر شفیعپور مرکز شرکتهای دانشبنیان را از شرکتهای پیشرفته و پیشرو در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دانست و گفت: در حال حاضر ۴۷۰۰ شرکت دانشبنیان داریم که از این تعداد ۳۰۰ شرکت در زمینه صادرات فعال هستند.
ایشان در ادامه از فعالیت پارک فناوری پردیس در مرکز مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری خبر داد و گفت: پارک فناوری پردیس مجموعهای بسیار پیشرفته با قابلیتهای بالا است و اساتید علاقهمند دانشگاه رازی میتوانند در قالب یک تور فناوری یک روزه از این پارک بازدید داشته باشند.
دکتر شفیعپور با اشاره به فعالیت مرکز توسعه فناوریهای راهبردی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران بیشتر حمایتها از بخش پژوهش صورت میگیرد اما رویکرد جدید ما حمایت بیشتر از بخش فناوری است.
ایشان با اشاره به فعالیت ستادهای دوازدهگانه توسعه فناوریهای راهبردی گفت: یکی از این ستادها ستاد توسعه فناوری نانو است، ایران در حال حاضر چهارمین کشور تولید کننده مقالات حوزه نانو در جهان است و محصولات تولیدی ما در نانو بسیار پرطرفدار است و در بسیاری از کشورها بازاریابی و فروش دارد.
دکتر شفیعپور یادآور شد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری متولی اجرای سند جامع روابط علمی بینالمللی ایران است.
دکتر شفیعپور و مهندس سیدآبادی مدرسان مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بودند که در این کارگاه آموزشی به ارائه مباحث مورد نظر پرداختند. در این کارگاه که با استقبال قابل توجه شرکت کنندگان همراه بود، اعضای هیات علمی دانشگاه رازی با فعالیتها و مقررات مرکز تعاملات بینالمللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آشنا شدند.
اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی به شرکت کنندگان و پرسش و پاسخ از برنامههای این کارگاه آموزشی بود.